FOTOOS

Nakon provedenog postupka javnog nadmetanja, u četvrtak je potpisan ugovor o rekonstrukciji grobne kuće na groblju u Sračincu. U ime Općine Sračinec potpisao ga je načelnik Božidar Novoselec, a u ime izvođača radova, tvrtke Core upravljanje d.o.o., njena direktorica Zvjezdana Erceg.

Općina Sračinec je članica LAG-a Sjeverozapad, od kojeg je dobila 252.000 kuna, temeljem prijavljenog projekta rekonstrukcije grobne kuće u Sračincu, ističe općinski načelnik Božidar Novoselec.

– Radovi će biti sveobuhvatni, od adaptacije krova, zamjene stolarije, nove termo fasade, zamjene podova, postavljanje novog prozora pa do uređenja sanitarnih prostorija. Riječ je o jednom od posljednjih objekata u vlasništvu Općine Sračinec koji nije obnovljen i nije u skladu s trenutnim standardima energetske učinkovitosti. Hvala tvrtki Core upravljanje d.o.o. koja se javila na ovaj natječaj, imamo odlična iskustva s njima sa prethodnih poslova, a znamo kako je teško u današnje vrijeme naći kvalitetnog i cijenom prihvatljivog izvođača  – rekao je načelnik.

Ukupna vrijednost radova je nešto veća od 611 tisuća kuna, a rok završetka radova je kraj 2019. godine.

Komentari

Komentara