Lokalna akcijska grupa “Međimurski doli i bregi” poziva postojeće i buduće privatne iznajmljivače sa svojeg područja na informativnu radionicu koja će se održati u srijedu, 1. srpnja, u 18 sati u smještajnom objektu Čarolija u Slakovcu.

Sudionici informativne radionice dobit će osnovna znanja potrebna za što uspješnije iznajmljivanje. Bit će detektirani problemi s kojima se iznajmljivači susreću, a o kojima će se opširnije govoriti na budućim edukacijama.

Na radionici će se govoriti o pravima i obvezama privatnih iznajmljivača, trendovima u turizmu, kao i osnovama digitalnog marketinga u turizmu i komunikaciji s gostima. Predavanje će održati Nikolina Novinić, vlasnica kuće za odmor “Međimurski ceker” nagrađene s Booking Guest Review Award s maksimalnom ocjenom 10 od 10 četiri godine zaredom, dok je vlasnica proglašena “Man – key to success” najboljim privatnim iznajmljivačem 2017. godine.

Svi zainteresirani dužni su prijaviti sudjelovanje na e-mail lag.mdib@gmail.com ili na broj 098 / 932 3599, najkasnije do utorka, 30. lipnja, do 15 sati.

Komentari

Komentara