Povežite se s nama

Moda i ljepota

Lara by Zanetti – prestiž i kvaliteta frizura za sve prigode po niskim cijenama

Objavljeno:

- dana

LjEPOTA

Frizerski salon “Lara by Zanetti” slavi jubilarni, deseti rođendan.

Kontinuitet desetogodišnjeg poslovanja, uz redovito praćenje novih trendova, dokazuje kako prestižni brend Zanetti nije pogriješio kad je salonu vlasnice Lare Radanović, svojoj diplomantici, kao jedinom u Hrvatskoj dozvolio korištenje imena u nazivu salona. Unatoč završenoj Zanettijevoj školi, koja je u svijetu njege kose ono što je Coco Chanel u svijetu mode, Lara Radanović prije tri se godine odlučila prilagoditi aktualnoj gospodarskoj situaciji i spustila cijene frizerskih usluga u svom salonu. Od toga dana, unatoč dodatnim najsuvremenijim inovacijama u njezi kose, u Frizerskom salonu Lara by Zanetti, cijene su i dalje ostale iste. 

– Zadovoljna sam kad vidim zadovoljna lica svojih mušterija – ističe Lara Radanović koja, unatoč dokazanoj kvaliteti i polaganom izlasku iz recesije, nema namjeru dizati cijene.

KAKO DO  “LARE BY  ZANETTi”?

Adresa: Ulica J. Merlića 1 – sivobijela katnica na uglu između Vindije i Studentskog doma.  Telefon za narudžbe ili poruke: 099-672-60-65 
poruke: 099-672-60-65 Facebook: Frizerski salon Lara by Zanetti 

Salon koristi najnoviju inovaciju u njezi kose, OLAPLEX, za potpuno ozdravljenje kose. Riječ je o emulziji koja se dodaje u boju ili blajh. Rabi se zasebno kao tretman. Uz Olaplex, kosa se čak niti kod blajhanja neće oštetiti.

CIJENE

Žensko šišanje 30 kuna
Muško i dječje šišanje 20 do 30 kuna
Bojanje bojom koju  mušterija sama donese 25 kuna
Frizura 25 do 45 kuna (neovisno je li riječ o svečanoj frizuri, feniranju, peglanju….)
Bojanje kose 80 do 150 kn
Pramenovi 100 do 200 kn

Izvor:
Foto:

Moda i ljepota

Najtraženiji tretmani s epidermalnim faktorima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Najtraženiji anti-age tretmani s najbrže vidljivim rezultatima na svjetskom tržištu su definitvno tretmani s epidermalnim faktorima rasta, koji se smatraju vrhunskim postignućem znanosti u kozmetici pomlađivanja. EGF (epidermal grow factor) su živi aktivatori staničnog života.

Oni potiču rast novih epitelnih i epidermalnih stanica i na taj način pomlađuju i regeneriraju zrelu i oštećenu kožu te otklanjaju ožiljke. To se događa jer je pomoću njih moguće potaknuti stanice da se ponašaju kao u mladosti. EGF je set proteina koji sadrže čak 54 aminokiseline, što rezultira povećanom proizvodnjom kolagena i elastina.

Proteini preokreću proces starenja kože i obnavljaju zalihe kolagena u dermisu. Najvažnije svojstvo je u tome da su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a djeluju na dermalnoj i epidermalnoj razini kože.

Nastavite čitati

Moda i ljepota

Prije zime nahranite svoju kožu, no prvo je temeljito očistite

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

NJEGA KOŽE

Jesen je pravo vrijeme da nahranite, hidratizirate i pripremite kožu za nadolazeće hladne zimske dane. Odaberite hidratantnu kremu ovisno o vašem tipu kože.

Hidratacija i hranjenje kože su vrlo važni, ali je prvo potrebno napraviti piling kože. Detaljan piling važan je zapravo u svakom godišnjem dobu jer priprema kožu za bolju apsorpciju proizvoda za njegu, savjetuju na portalu Žena.hr. Možete koristiti dvije vrste piling proizvoda – one sa sitnim tvrdim česticama i one aktivne kemijski. Piling uklanja slojeve mrtve kože i otkriva mlađu i blistavu kožu. No, nemojte ga raditi više od dva puta tjedno.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje