Povežite se s nama

Zabava & Stil

Legendarni istarski Gustafi praše na čakovečkom jesenskom festivalu

Objavljeno:

- dana

Beerfest Sjever

Beerfest Sjever i ove jeseni svoju bogatu ponudu predstavlja u Čakovcu. Popularni Beer&BurgerFest od 6. do 7. listopada na Trgu Republike obogaćuje turističku ponudu Međimurja i odličan je razlog za još jedan posjet gradu koji je ove godine bio domaćin brojnim uspješnim manifestacijama.

Na gotovo 700 metara četvornih posjetitelje očekuje nekoliko burger barova, desetak craft pivovara iz Hrvatske i regije i dva koncerta. Lounge Street Food Area ugostit će brojne ljubitelje dobre hrane, pića i zabave koju će omogućiti Mundoaka, Stari Hrast BBQ, Central Park Čakovec, Lepi Dečki Brewery, Pulfer, Udruga Pivara Sjever, Buzdovan i mnogi drugi sudionici.

U petak će prisutne zabavljati odlični čakovečki bend Clone Age i DJ Poncija, a u subotu istarske legende – Gustafi. Muškarci koji se požele dotjerati prije koncerata, to mogu učiniti kod poznatog čakovečkog Brice koji svojim barbershopom donosi dašak Gentleman’s cluba u centar grada.

– Jesenski festivali posebno su atraktivni za turiste, kao i za domaće posjetitelje. Grad Čakovec uvijek će podržavati ovakve aktivnosti koje donose živost, ugodno druženje i dobre okuse na ulice. Pozivam sve da dođu i uživaju u jesenskim čarima, jelima i pićima – izjavio je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač.

Više informacija potražite na Facebook stranici Beerfest Sjever.

Izvor:
Foto: facebook

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje