Povežite se s nama

Život i društvo

Leo Gajić svjetski prvak u igri Čovječe ne ljuti se, Luki Špacu “drekasta” medalja

Objavljeno:

- dana

ONK BAK

Borac kodnog imena Jourek FTP prvi je prvak Varaždina i svijeta u igri Čovječe ne ljuti se u disciplini Onk Bak, dok je titulu najgoreg igrača 1. Svjetskog prvenstva i Otvorenog prvenstva Grada Varaždina ponio borac kodnog imena Titan.

U organizaciji Udruge Trash u Caffe baru Elephant u Varaždinu u subotu je održano 1. Svjetsko prvenstvo i Otvoreno prvenstvo Grada Varaždina u igri Čovječe ne ljuti se u disciplini Onk Bak. Nastupilo je 28 igrača iz svih dijelova Varaždina i šire, a titulu prvaka Varaždina i svijeta osvojio je borac kodnog imena Jourek FTP, odnosno Leo Gajić.
 
Riječ je o iskusnom igraču koji je ubilježio i nastupe na neslužbenim svjetskim prvenstvima u varaždinskom Gojancu i mađarskom Kaposvaru no bez većih uspjeha, a koji je osvajanjem naslova na prvom službenom prvenstvu okrunio svoju dugogodišnju karijeru.
 
Nagrađen je pobjedničkim peharom «Zlatnim banzekom» i novčanom nagradom u iznosu od 1.000 kuna.
 
Titula najgoreg igrača prvenstva je pak nakon šokantne završnice dodijeljena borcu kodnog imena Titan, odnosno Luki Špacu kojemu je tako dodijeljena «Drekasta medalja».
 
Sve to bio je samo uvod u 11. Trash film festival koji će u Varaždinu biti održan od 7. do 10. rujna ove godine.  

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Varaždinac Audijem pokosio psa kod Finčevca, vlasnica (61) prekršajno prijavljena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu, 27. veljače, oko 19.40 sati, u Finčevcu je 31–godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Audi varaždinske registarske oznake krećući se u smjeru Križevaca.

Tom prilikom na ulicu je istrčao pas vlasništvo 61-godišnjakinje, koja nije poduzela sve mjere da pas ne izađe na cestu bez nadzora te je vozilo udarilo u psa.

Protiv vlasnice psa će biti pokrenut prekršajni postupak.

Nastavite čitati

Život i društvo

Lukom pozvao Ludbrežane da prijave svoje dimnjake oštećene u potresu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lukom d.o.o. uputio je Javni poziv kojim se pozivaju vlasnici obiteljskih kuća na području Grada Ludbrega da prijave oštećenja dimnjaka nastalih elementarnom nepogodom potresom na e-mail: [email protected]

Prijave oštećenja se mogu podnijeti i pisanim putem na adresu:

Lukom d.o.o., Koprivnička 17, 42230 Ludbreg ili na info telefon: 042/811-422.

Podaci za prijavu moraju sadržavati ime i prezime, adresa podnositelja, OIB, adresa lokacije oštećenja, kratki opis oštećenja.

Po izvršenoj prijavi stručna dimnjačarska služba zajedno s dobrovoljnim vatrogasnim društvom Ludbreg pregledat će oštećenja dimnjaka i pomoći građanima oko rušenja dijela dimnjaka koji ugrožava sigurnost objekta i ljudi.

Iz Lukoma također mole da se ovaj poziv ne zlouporabi te da se prijave oštećenja dimnjaka nastalih u potresu. Službenom evidencijom dimnjačarske službe prethodna oštećenja neće se uvažiti.

Nastavite čitati