Ljetna sniženja još nisu gotova i cijene sve više padaju. Brojne trgovine u Trgovačkom centru Lumini ‘osvježile’ su svoje popuste

Možda ste već bili na godišnjem, možda se tek spremate ići, a možda ove godine nemate u planu odlazak na more. Kako god bilo, ne želite propustiti još veća sniženja u Lumini centru!

Brojne trgovine još su spustile već snižene cijene kako bi vam ovo ljeto bilo sretno, unatoč čudnim i nepredvidivim okolnostima koje nas prate od početka godine.

Svi mi volimo kupiti dobar modni komad po povoljnijoj cijeni, pogotovo kad se radi o klasičnom koji možemo nositi uz razne outfite – i neovisno o godišnjem dobu.  Ali ljetne rasprodaje nisu ograničene samo na odjeću.

šarene, lepršave haljine, prekrasne sandale, nakit i razne modne dodatke, za djelić pune cijene možete pronaći i odlične beauty proizvode, kao i knjige,  gadgete i sitnice (ili veće  stvari) za uređenje doma i elegantnu nadogradnju vašeg prostora ili vrta.

Sve vas to čeka u Trgovačkom centru Lumini. Nemojte dopustiti da vas odlični popusti i akcije koje se penju i do 80% ovo ljeto zaobiđu!

Stavite kremu za sunčanje, ‘nataknite’ šešir, obucite najudobnije cipele i krenite u avanturu zvanu ljetni popusti. Lumini čeka na vas!

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara