FOTOTB/Facebook
GibiGib

Svega dva dana ostala su do početka glazbeno-sportske manifestacije „Ljeto u Sračincu“ u organizaciji caffe bara Le Tresor te pod pokroviteljstvom Općine Sračinec. Već prvi dan, petak kao dan otvaranja, vrvjet će atrakcijama.

Od 18 sati revijalne će malonogometne utakmice odigrati desetogodišnjaci domaćina Sračinca i Varteksa potom 14-godišnjaci Sračinca i Orača pa nakon toga legende Sračinca protiv „ostatka svijeta“.

Slijedit će gledanje utakmice Svjetskog prvenstva Španjolska – Portugal pa koncert odličnog Tarapana banda, a sve to garnirano bogatom ponudom jela i pića u velikom ugostiteljskom šatoru.

Dan kasnije, u subotu, počet će i službeni malonogometni turniri u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji pod marketinškim nazivom Magma kup Sračinec 2018, na kojem će seniorskom prvaku pripasti čak 15.000, a veteranskom pobjedniku 4.000 kuna. Prijave za ove turnire primaju se do četvrtka u 19 sati, kad će se u caffe baru Le Tresor održati ždrijeb skupina prvoga kruga.

Podsjećamo, kotizacija za sudjelovanje je 600 kn za seniore i 300 kn za veterane, a ekipe se prijaviti mogu na broj telefona 091 2566 186 (Nenad).

Uz ova dva navedena turnira održat će se i mini turnir (3 na 3 na male golove, kotizacija 100 kn) te pozivni U-10 turnir u organizaciji NK Sračinca. Početak mini turnira 3 na 3 predviđen je oko srijede, 20. lipnja, dok će se U-10 turnir održati predzadnji dan Ljeta u Sračincu, u ponedjeljak, 25. lipnja.

 

 

Komentari

Komentara