Povežite se s nama

Crna kronika

Lopov došao opremljen alatom pa između Hrašćice i Nedeljanca ukrao 90 metara postavljene ograde

Foto: Ilustracija/Pixabay

Objavljeno:

- dana

Varaždinska policija javila je da je u vremenu od početka siječnja do 7. veljače, na poljskom predjelu uz jugozapadnu obilaznicu grada Varaždina, između Hrašćice i Nedeljanca, nepoznati počinitelj otuđio ogradu.

Odnosno, ukrao je pocinčano pletivo u dužini od oko 90 metara zajedno s pocinčanim stupovima. Nepoznati je počinitelj podesnim alatom izrezao žicu kojom je ograda bila nategnuta i pričvršćena na stupovima te sve zajedno otuđio.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Crna kronika

Policija kod Ludbrega zaustavila biciklista s 2,06 promila, zadržan je na triježnjenju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Ilustracija

U srijedu, 7. lipnja, oko 18 sati i 35 minuta u Ludbreškoj ulici u mjestu Globočec Ludbreški u kontroli prometa zaustavljen je biciklist, javila je PU varaždinska.

Biciklom je upravljao 52-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,06 promila.

Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je priveden u PP Ludbreg do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Nastavite čitati

Crna kronika

Ivanečka policija pretragom našla oko 400 kilograma duhana kod 60-godišnjaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec pretražili su temeljem naredbe Općinskog suda u Varaždinu, kuću, gospodarske zgrade i osobno vozilo kojima se koristi 60-godišnjak.

Tom su prilikom pronašli 41 vreću sa sadržajem sitno rezanog duhana, ukupne težine od oko 400 kilograma, javila je PU varaždinska.

Pronađeni je duhan privremeno oduzet te će se protiv 60-godišnjaka podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Nedozvoljene trgovine.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje