Lopovi ne miruju ni u ovim kriznim vremenima, a Varaždinska policija zabilježila je nekoliko krađa.

U vremenu od listopada 2019. do 20. ožujka u Ljubešćici, na imanju u vlasništvu 61-godišnjaka, nepoznati je počinitelj sa stroja za branje aronije, demontirao i otuđio hidraulično-uljnu pumpu, uljni hladnjak i multiplikator s gumenim crijevima. Visina materijalne štete procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U Vrtlinovcu je nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 57-godišnjaka te otuđio vojnu odoru, kuhinjski pribor i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 21./22. ožujka u ulici Stjepana Vukovića u Ivancu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 64-godišnjaka iz koje nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale oštećenjem procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći 21./22. ožujka u Podvorcu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 65-godišnjaka i otuđio LCD televizore, krevetninu i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari

Komentara