Grad Ludbreg i ove će godine povodom božićnih blagdana isplatiti jednokratnu pomoć umirovljenicima i osobama slabijeg imovinskog stanja.

Jednokratnu pomoć u iznosu od 200 kuna ostvaruju umirovljenici i osobe slabijeg imovinskog stanja čija primanja iznose do 1500 kuna i imaju prebivalište na području Grada Ludbrega.

Isplata jednokratnih pomoći umirovljenicima i osobama slabijeg imovinskog stanja vršit će se u prostorima gradske uprave Grada Ludbrega, Trg Svetog Trojstva 14 od ponedjeljka, 9. prosinca, do petka, 20. prosinca 2019. godine u vremenu od 7 do 15 sati.

Umirovljenici i osobe slabijeg imovnog stanja s primanjima do 1500 kuna isplatu jednokratne socijalne pomoći mogu ostvariti uz predočenje važeće osobne iskaznice ili druge javne isprave iz koje je vidljiv osobni identifikacijski broj – OIB.

Studenti Grada Ludbrega pravo na dobivanje jednokratne pomoći povodom božićnih i novogodišnjih blagdana ostvaruju ukoliko su upisani kao redoviti studenti u akademsku godinu 2019./2020., imaju prebivalište na području Grada Ludbrega, nisu navršili 27 godina života i nisu korisnici nikakvih stipendija. Studenti koji ispunjavaju uvjete mogu na propisanom obrascu, a koji se nalazi na mrežnoj stranici Grada Ludbrega, dostaviti prijavnicu za dodjelu jednokratne pomoći do 17. prosinca 2019. godine do 15 sati. Uz prijavnicu za dodjelu jednokratne novčane pomoći, studenti su dužni dati na uvid uvjerenje o upisu u akademsku godinu 2019./2020., kao redoviti studenti te važeću osobnu iskaznicu. Termin podjele novčanih pomoći utvrdit će se naknadno.

Komentari

Komentara