FOTOfacebook

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija kreće u posljednju fazu priprema za Europsko prvenstvo koje se od 29. studenog do 16. prosinca održava u Francuskoj.

Hrvatska igra u skupini C u Montbeliardu sa Španjolskom, Nizozemskom i Mađarskom. Izbornik Nenad Šoštarić odredio je 18 igračica koje će povesti na pripreme i Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Na popisu je bivša igračica Koke i Podravke, Ludbrežanka Ivana Dežić koja trenutno nastupa za poljski Pogon Szczecin.

Supernova

Reprezentacija se okuplja 19. studenog u 11 sati ispred hotela Panorama u Zagrebu odakle će krenuti prema Ivanić-Gradu gdje će odrađivati pripreme sve do 21. studenog. Tog 21. studenog uputit će se u češki grad Cheb gdje će sudjelovati na 45. izdanju turnira “Štit Cheba”. Uz Hrvatsku na turniru sudjeluje i domaćin Češka koja također igra na Europskom prvenstvu, te Slovačka i Švicarska.

Hrvatske rukometašice turnir će otvoriti 22. studenog protiv Slovačke, a dan kasnije očekuje ih susret sa Češkom. Posljednjeg dana turnira, u subotu 24. studenog, susret će se s reprezentacijom Švicarske.

Nakon turnira reprezentacija se vraća u Ivanić Grad gdje će sve do polaska u Francusku (30. studenog) odrađivati pripreme.

Istaknimo da je na pričuvnom popisu i Kokica Ines Domjan.

Komentari

Komentara