Povežite se s nama

Međimurje

U Luminiju uzbudljiv i dinamičan nogomet u kavezu

Objavljeno:

- dana

Sportska poslastica

Volite nogomet? Tada već danas na kalendaru zaokružite datum 2. srpnja jer Lumini centar priprema nogometno ludilo koje ne smijete propustiti! 

Već tradicionalan turnir Lumini centra prava je sportska poslastica za igrače, ali i gledatelje koji imaju jedinstvenu priliku uživati u cageballu. 
Maksimalno 32 momčadi sudjeluje u ovoj uzbudljivoj igri koja objedinjava sve elemente običnog nogometa, ali je i puno više od toga – uzbuđenje, brzina i adrenalin neizostavni su dio ‘nogometa u kavezu’. Turnir počinje već u 9 sati, a igra se u ograđenoj nogometnoj areni 3na3, bez golmana. Lopta je non-stop u igri, nema kornera, gol auta ni zaleđa. Prijave za turnir su u tijeku, stoga požurite jer u igru ulaze samo prve 32 registrirane momčadi. Prijavite čim prije, a najkasnije do 29. lipnja, osobno na info pultu Lumini centra ili mailom na [email protected] Igrači na Lumini HAKL 3na3 turniru bore se za vrijedne. 

 

Prijavite se čim prije, a najkasnije do 29. lipnja, osobno na info pultu Lumini centra ili mailom na [email protected]

Prve tri plasirane muške i ženske momčadi osvajaju: adidasove dresove, poklon bonove Sport Visiona, Deichmanna i Algoritam MK od 200 kuna za svakog igrača u timu, te majice, besplatne pizze, kuglanje i pakete pića u Medonja Bowling&Pubu. Računala tablet Prestigio koje daruje Technomarket osvajaju dodatno i najbolji strijelci turnira. Medonja Bowling&Pub sve igrače turnira počastit će ćevapima u lepinji po promo cijeni od 15 kuna. Ovaj turnir najbolje je navijačko zagrijavanje za utakmicu četvrtfinala Eura koje slijedi te večeri u 21 sat. Najbolja navijačka atmosfera nakon hakla preselit će se u Medonja Bowling&Pub gdje možete uživati u prijenosu na velikim ekranima.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Cividini na sjednici Gradskog kotara Zapad s građanima razgovarala o potrebama i novim projektima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini sudjelovala je na 18. sjednici Gradskog kotara Zapad, gdje je s građanima razgovarala o potrebama i neophodnim projektima na tom području.

Predsjednica kotara Štefanija Damjanović naglasila je potrebu za kompletnom obnovom i sanacijom ulica, nogostupa, šahtova te pješačkih i biciklističkih staza.

Građani su dodali i potrebu za uvođenjem rasvjete po pješačkim stazama, a iznijeli su i svoju ideju o potencijalnom novom kružnom toku kod raskrižja Vukovarske, Športske i Ulice Jakova Gotovca, ali i o potencijalnoj instalaciji vode za piće na prostoru fontane u Perivoju Zrinskih Čakovec te izgradnji ograđenog prostora za pse.

Što se tiče velike većine molbi, ono što predstavlja izazov je činjenica da nisu napravljeni sustavi oborinskih odvodnja i da treba obnoviti kanalizacijski sustav. Kako je naglasila Cividini, počeli su radovi u Ulici Žrtava Fašizma, a budući da Međimurje plin u ovoj situaciji nema sredstva za investicije, tražit će se rješenja za plinsku mrežu.

Što se tiče prometa i rasvjete, dodala je da će se neki od projekata rekonstrukcije pokrenuti u 2023. godini, ovisno o financijskim mogućnostima Grada i prema prioritetima koje su građani iznijeli.

Najavila je da su u tijeku pregovori s Hrvatskim cestama da se osvijetli nadvožnjak i paralelno odradi okolna rasvjeta, kao i priprema novih parkirališnih mjesta i staze kod bazena.

Na zahtjev stanara kod križanja ulica Miroslava Magdalenića i Jakova Gotovca koji su zatražili rješenje za proširenje parkinga, gradonačelnica je odgovorila da je već održan sastanak te je u izradi projektna dokumentacija za nove parkirališne površine.

Građani su pohvalili nove vijesti o rekonstrukciji Dječjeg vrtića Cipelica i potencijalnom parku koji je planiran Gradskim urbanističkim planom između Srednje škole Čakovec i novih zgrada, a od gradonačelnice su ujedno više saznali o projektu jednog od većih i najopremljenijih regionalnih teniskih centara regije uz kompleks SRC-a Mladost, ali i drugim sportskim sadržajima koji će se u tom dijelu grada planirati s naglaskom na sportaše, rekreativce, djecu i mlade.

Pritom je Cividini pohvalila ideju za iniciranjem projekta sufinanciranja solarnih panela kućanstvima, kao i za izradu klupica u suradnji s Tehničkom školom Čakovec.

Dodajmo da je bilo riječi i o božićnici za sugrađane u potrebi, koju će ove godine dobiti 25 stanovnika Gradskog kotara Zapad.

Nastavite čitati

Međimurje

Potpisan je Ugovor o uređenju Cvjetne i Dravske ulice u Cirkovljanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prostorima Uprave Grada Preloga potpisan je Ugovor o uređenju, odnosno rekonstrukciji Cvjetne i Dravske ulice s izgradnjom pješačko biciklističkih staza te uređenju parkirališta kod groblja u Cirkovljanu.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek i ispred izvođača radova, tvrtke Szabadics Építöipari Zrt. iz Mađarske, Horvath Szabolcs.

Ukupna vrijednost ugovorenih radova je 3.123.465,81 kunu (s uključenim PDV-om).

Prema potpisanom Ugovoru, navedeni radovi će početi nakon radova na Aglomeraciji Donja Dubrava, u okviru kojih je u tijeku izgradnja sanitarne kanalizacije i kućnih priključaka u naseljima Cirkovljan, Draškovec, Hemuševec i Oporovec, a ujedno se vrši i intenzivno uređenje prometnica.

– Zahvaljujemo stanovnicima svih naselja u kojima se provodi projekt Aglomeracije Donja Dubrava na strpljenju. Radovi idu kraju, kreće uređenje svih naselja, a ovo je prvi korak u tom smjeru – istaknuo je gradonačelnik Ljubomir Kolarek.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje