Povežite se s nama

Sport

Macmundosi polufinalisti Zimske malonogometne lige “Kneginec 2017”

Objavljeno:

- dana

Postignuto 30 golova

U sportskoj dvorani osnovne škole Kneginec Gornji odigrano je drugo kolo Zimske malonogometne lige “Kneginec 2017”.

U ovoj malonogometnoj ligi dosad je postignuto 30 golova, što je znatno manje u odnosu na prethodno kolo u kojem je postignuto čak 49 golova.

Nakon drugog kola, najbolji strijelci su Andreas Gaća iz ekipe Macmundosi i Antonio Horvatić iz ekipe Dobri dečki.

Najuspješnija ekipa nakon odigranog drugog kola je ekipa Macmundosi koja je sve tri odigrane utakmice pobijedila te tako upisala maksimalan broj bodova. Time su Macmundosi osigurali plasman u polufinale završnice turnira.

Izvor: ILUSTRACIJA/kaportal.rtl.hr
Foto:

Sport

Varaždinski gimnastičar Mateo Žugec nastupit će u Turskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinski gimnastičar Mateo Žugec nastupit u Svjetskom Challenge kupu u Antalyji.

Mateo Žugec osvojio je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama prije dvije godine u alžirskom Oranu. Ovaj 22-godišnji član varaždinske Vindije u prošlosti je koristio ukazane prilike u Svjetskom kupu. Pobijedio je u Koperu te bio drugi u Varni.

– Nakon što sam prošli tjedan izborio Europsko prvenstvo, uspio sam izboriti i nastup na Svjetskom kupu u Bugarskoj. To je još jedan plus i pokazatelj forme koja raste za nastup u Antalyji. Cilj mi je finale, a naravno u finalu je sve moguće. Zdravstveno stanje je puno bolje nego što je bilo na početku sezone. Imao sam velikih problema s rukom, imao sam kroničnu upalu zgloba desne šake. Uz pomoć terapije to smo riješili, ne mogu se bolje osjećati, spreman sam – rekao je Žugec za HGS.

Nastavite čitati

Sport

Rukometašice Koke ispale u četvrtfinalu Hrvatskog kupa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Rukometašice Koke u srijedu, 27. ožujka u varaždinskoj Areni u četvrtfinalu Hrvatskog kupa ugostile su Dugo Selo ’55, a slavile su gošće s 29:24.

Bolje su u susret ušle gošće u 10. minuti vodile su 5:3, no do 15. minute Kokice su napravile seriju 4:0 i povele 7:5. U 23. minuti Varaždinke su posustale i do odlaska na odmor nisu postigle ni pogotka. Gošće su serijom 5:0 okrenule i na odmor otišle se prednošću od 13:10.

U drugom dijelu rukometašice Vladimira Canjuge uspjele su stići samo na minus jedan, ali snage za preokret nisu imale. Rukometašice iz Dugog Sela slavile su na kraju s plus pet.

Kod Varaždinki najraspoloženija je bila Lucija Jandrašić s 12 golova.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje