FOTOilustracija

U redakciju Regionalnog tjednika javila nam se zabrinuta čitateljica i izrekla šokantne stvari. Naime, istaknula je kako je u Beletincu došlo do pokušaja otmice djeteta.

– Dječaka su zvali da uđe u crveni Mercedes zagrebačkih registracija i sve je to vidjela jedna starija gospođa s prozora – rekla je naša čitateljica.

Varaždinska policija nam je potvrdila da je u ponedjeljak, 10. rujna oko 14 sati zaprimila dojavu 27-godišnjakinje, da je njezinog 8-godišnjeg sina u petak, 8. rujna u večernjim satima nedaleko obiteljske kuće pokušao oteti muškarac u crvenom Mercedesu.

Supernova

– Policijskim službenici odmah su poduzeli po zaprimanju dojave o mogućoj otmici djeteta nadležne provjere u cilju rasvjetljavanja okolnosti navedenog slučaja. Koristimo priliku da naglasimo kako se na području Policijske uprave varaždinske, ali i cijele Hrvatske, ne bilježe događaji otmice ili pokušaja otmice djece – ističu iz PU varaždinske koji smiruju cijelu situaciju.

–  U cilju sprječavanja širenja panike i nepotrebne uznemirenosti javnosti apeliramo na roditelje, učitelje i ravnatelje škola da se u slučaju bilo kakvih sumnji u kažnjiva ponašanja na štetu djece s punim povjerenjem obrate policiji koja će žurno poduzeti nadležne mjere i radnje kako bi se pomoglo njihovom djetetu – zaključuju iz varaždinske policije.

Komentari

Komentara