Na stadionu Sloboda odigran je derbi 12. kola Prve županijske lige između domaće Slobode ŠN i vodeće Plitvice iz Gojanca.

Poveli su Gojančani u 39. minuti preko Marija Horvata i s minimalnom prednošću otišli su na odmor. Jošua Horvat u osmoj minuti nastavka povisio je na 2:0, a u 60. minuti Dario Horvat postigao je autogol za 2:1.

Na 3:1 za Plitvicu povisio je Dominik Blažeković u 69. minuti i mislilo se da će to biti još jedna pobjeda “Majstora s ledina”.

No, u samoj završnici Sloboda ŠN je postigla dva pogotka. Prvo je Ivan Canjuga u 80. minuti smanjio na 3:2, a onda je Marko Murselović golom u 89. minuti postavio konačnih 3:3. Drugoplasirani Obreš u subotu, 9. studenog, svladao je Čevo 2:1 i tako se bodovno izjednačio s vodećom Plitvicom.

U preostalim utakmicama Beretinec je pobijedio Budućnost 5:3, Drava je u Sv. Đurđu svladala Polet iz Cestice s 5:1, Mladost i Sloboda iz Tužnog odigrali su 3:3, Polet i selnička Plitvica u Tuhovcu odigrali su bez golova, dok je utakmica Novog Marofa i varaždinske Mladosti odgođena.

Komentari

Komentara