U Optujskoj ulici 169A u Varaždinu svoja vrata uskoro otvara škola mentalne aritmetike „Malac Genijalac“ namijenjena djeci od 4 do 12 godina.

Početkom rujna u školi će se održati besplatne radionice na kojima će se djeca i zainteresirani roditelji bolje upoznati s programom koji će svakom polazniku uvelike pomoći u razvijanju brojnih vještina i sposobnosti.

Učenje se vikendom prakticira u malim grupama do 12 polaznika, a u tjednu je moguće pohađati individualnu nastavu, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera te pozitivni emocionalni odnosi.

Želite li prijaviti svoje dijete na besplatne radionice u rujnu, javite im se na kontakt telefon

– Uočimo li da je dijete nadareno, šaljemo ga na olimpijade, a ako nekomu treba malo više da usvoji gradivo, s njim tada dodatno radimo kako bi mogao pratiti tempo grupe. Izostalih sati nema, ako netko ne može doći vikendom, osigurana je nadoknada u tjednu, uvijek su u toku s programom – rekla je osnivačica škole Ines Slunjski.

Polaznicima će se pokazati način na koji je moguće računati s vrtoglavo velikim brojevima, a za konačni rezultat bit će im potrebno tek nekoliko sekundi upravo zbog abakusa, koji će si u glavi mentalno predočiti.

– Upotrebom abakusa aktiviraju se obje moždane hemisfere, čime se postiže maksimalan intelektualni potencijal. Radit ćemo i na njihovoj koncentraciji i pažnji, što će im pomoći u svim školskim predmetima – istaknula je Ines Slunjski i zaključila da ovu sposobnost Malac Genijalac zadržava zauvijek, posjedujući je tijekom cijelog života.

KONTAKT

Adresa: Optujska ulica 169A Varaždin

Broj telefona: 091/9181-409

Mail adresa: malacgenijalacvz@gmail.com

Komentari

Komentara