Ovog petka započinje program Malog adventa u Marofu.

Mnoštvom manjih programa i Novomarofčani će obilježiti vrijeme došašća. Tako će 29. i 30. studenoga u holu Kulturnog centra Ivan Rabuzin biti održan predbožićni sajam s prigodnom ponudom adventskih vjenčića i prigodnih poklona.

U 17 sati održat će se dječja kazališna predstava “Larina Božićna priča”. Svake će subote u 18 sati uz pratnju jednog crkvenog zbora i blagoslov patera Nikole Šanteka biti upaljena svijeća na adventskom vijencu kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin.

Tako će u subotu, 30. studenoga, u 18 sati biti upaljena prva svijeća uz zbor “Kraljica mira” iz Podruta. Paljenje druge adventske svijeće već tradiciono prati KUD Marof uoči svojeg godišnjeg koncerta. Svijeća će biti upaljena 7. prosinca u 18 sati, a koncert počinje u 18.30.

Paraleleno će ispred i u holu Kulturnog centra biti Božićni sajam i natjecanje učeničkih zadruga – “Čarolija Božića”, u organizaciji Srednje škole Novi Marof.

Treća svijeća zapalit će se 14. prosinca u 18 sati uz zbor mladih sv. Dominik iz Remetinca, a u 18.30 očekuje vas mjuzikl o sv. Antunu Padovanskom “Svetac svega svijeta”.

Zadnju adventsku svijeću, 21. prosinca uveličat će pjesma zbora sv. Antuna Padovanskog iz Novog Marofa čime će se zaključiti Mali advent u Marofu i najaviti doček Nove godine u podne.

Kino Marof tijekom mjeseca prosinca također nudi nadasve zanimljiv program što zajedno s navedenim programom čini lijepu ponudu događanja za Novomarofčane i njihove goste.

Komentari

Komentara