Općina Vinica još u ožujku je objavila Javni poziv za dodjelu nagrada najuspješnijim studentima Općine Vinica, međutim zbog mjera za suzbijanje pandemije COVID-a 19 koje su bile na snazi, nije bila održana svečana sjednica na kojoj bi se uručile nagrade.

Načelnik Općine Vinica 19. lipnja upriličio je prijem za dobitnike nagrada za najbolje studente te je zajedno sa predsjednikom Vijeća Marijanom Mihalićem i zamjenicom Mirjanom Jambriško uručio nagrade trojici najboljih studenata Marku Gerbusu, Marku Hrnčiću te Nevenu Bolteku, svakome po 5000 kuna.

Riječ je o kandidatima koji su se prijavili na “Javni poziv za dodjelu nagrada najuspješnijim studentima Općine Vinica“, ispunili uvjete te imali prosjek ocjena iznad 4,5.

– Čestitam studentima na izvrsnim akademskim rezultatima te im želim daljnji uspjeh u studiranju i odlične rezultate, jer samo upornošću i radom se oni postižu. Naša Općina puno ulaže u obrazovanje naših studenata i veseli me, a sigurno i sve naše žitelje, što imamo izvrsne studente s tako visokim prosjekom ocjena koji na najbolji način promoviraju našu Općinu – rekao je tom prigodom Marijan Kostanjevac, načelnik Općine Vinice.

Komentari

Komentara