Ovogodišnji talent show “Zvijezde” mazi izvođače iz Varaždinske županije.

Nakon što je Gabrijela Hrženjak iz Vinice prošli tjedan od žirija dobila odlične komentare za svoj nastup, sinoć su sve pohvale dobile Marta strmečki iz Ivanca i Natalija Zrinski iz Brezničkog Huma.

Marta je izvela pjesmu “Čuvaj me”, Natalija skladbu “Dani i godine” od Nine Badrić, koja sjedi u žiriju showa. Niti Martina, izgledalo je, velika trema, nije omela žiri da se jednoglasno složi kako je riječ o velikom talentu, a u svoj ju je tim uzela upravo Nina Badrić.

Natalija je i ovaj put pokazala da je pravi borac u životu. Iako ima tek 17 godina, iza nje je borba s karcinomom, ali to nimalo nije utjecalo na njezin zarazni optimizam. Bavi se gađanjem glinenin golubova što je članicu žirija, kolumnisticu Andreju Andrasy, koja zastupa “glas naroda”, navelo da ju pita kako se čovjek u životu odluči za hobi izabrati gađanje glinenih golubova. Objasnila mu je da dolazi iz lovačke obitelji, a magu hrvatske estrade Tončiju Huljiću je odgovorila da ne bi mogla gađati žive ptice, čime je kod njega zaslužila bod više.

I Marti su hobi životinje, ali one žive pa danas u svom domu brine o psima, mačkama i zečevima. Zbog ljubavi prema životinjama je kao mala mislila da će biti veterinarka, ali danas bi se radije o životinjama i dalje brinula u svom domu, a za karijeru bi izabrala pjevanje.

Pozornica joj nije strana, dosad je pjevala u nekoliko zborova, a danas nastupa s ženskim sastavom “Kaliope”.

Gabrijela, Marta i Natalija aduti su Varaždinske županije za titulu hrvatske zvijezde.

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara