Povežite se s nama

Crna kronika

Martin (25) kod Ludbrega brutalno fizički i psihički maltretirao svoju djevojku

Objavljeno:

- dana

Martin (25) iz jednog mjesta iz okolice Ludbrega optužen je za brutalno nasilje nad djevojkom s kojom je živio, a koja ga je zbog njegova nemogućeg ponašanja odlučila ostaviti, piše Podravski.

Kako otkriva optužnica Općinskog državnog odvjetništva u Varaždinu, Martin je u veljači prošle godine, u obiteljskoj kući u kojoj je stanovao zajedno s djevojkom revoltiran time što mu je rekla da ne želi živjeti s njime ako se ne popravi, grubo joj zaprijetio i maltretirao je.

– Možeš ti slobodno otići. Mirovat ću ja jednu do dvije godine, a onda ćeš nestati, Drava te bude progutala – prijetio je svojoj djevojci i kazao joj da će stradati, kao i ljudi koji joj budu pomagali. Kako je sama priznala, djevojka je ostala s njim do lipnja isključivo zbog straha od njega.

Kulminacija njihovih sukoba odvijala se 20. lipnja prošle godine oko tri sata u noći, a cijeli tekst možete pročitati na Podravskom.

Crna kronika

U polju “Hrženička” netko je ukrao vrijednu lovačku kameru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

Zaprimljenom prijavom utvrđeno je da je između 11. i 15. siječnja 2022. godine u polju „Hrženička“ nedaleko mjesta Otok nepoznati počinitelj ukrao lovačku kameru.

Vrijednost predmeta je nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Ljubešćici je nestao 21-godišnji Andrija Žugec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: ilustracija

U Ljubešćici u srijedu, 12. siječnja, s mjesta prebivališta u nepoznato zaputio se 21-godišnji Andrija Žugec.

U trenutku nestanka na sebi je imao svjetlo plavu Adidas trenirku, maslinasto zelenu jaknu i maslinasto zelene tenisice.

Riječ je o mladiću jače građe, kovrčave smeđe kose i plavih očiju.

No, trenutno policija nije objavila fotografiju nestaloga.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje