Povežite se s nama

Crna kronika

Martina Rogek i njezina kćer Iva iz Lovrentovca kod Varaždinskih Toplica otišle su u inozemstvo

Objavljeno:

- dana

Još se vode kao nestale

Javnost Varaždinske županije jučer je šokirala objava o nestanku Martine Rogek i njezine dvogodišnje kćerke.

>>Nestale Martina Rogek i njezina kći Iva iz Lovrentovca kod Varaždinskih Toplica

Riječ je o ženi iz Lovrentovca kod Varaždinskih Toplica, koja se s mjesta prebivališta sa svojim kćerkom udaljila u nepoznato u subotu, 27. svibnja.

Iz PU varaždinske istaknuli su da su Rogek i njezina kćerka u inozemstvu.

– Javila policiji i rekla da su ona i kćer žive i zdrave. No, još uvijek se vode kao nestale jer nisu riješile status oko boravišta i prebivališta – ističu iz PU varaždinske.

Izvor:
Foto: NESTALI.HR

Crna kronika

Djevojka (16) ozlijeđena jer je na nju na pješačkom prijelazu u Varaždinu naletio auto

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 5. prosinca, oko 18 sati u Ulici Gustava Krkleca u Varaždinu, ozlijeđena je 16-godišnjakinja, javila je PU varaždinska.

Muškarac starosti 35 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Hallerove aleje u smjeru Optujske ulice. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se zaustavio i propustio 16-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko istog. Zbog toga je prednjim dijelom vozila udario u istu, pri čemu je ona pala na prednji desni dio vozila, a nakon toga na zelenu površinu uz rub kolnika.

Pritom je ozlijeđena te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Optužnica 52-godišnjaku kraj Varaždina koji je bio naoružan do zuba

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv 52-godišnjaka zbog počinjenog kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Tereti ga se da je u svojoj obiteljskoj kući u mjestu kraj Varaždina, neovlašteno držao šest komada raznih pušaka, četiri prigušivača pucnja, tri optička i laserska nišana, 34 spremnika za streljivo, razne druge dijelove oružja i više od 2000 komada streljiva različitog kalibra.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje