Povežite se s nama

Foto i video

Martinje – Štrigova

Objavljeno:

- dana

Foto i video

FOTO Započeo je Advent u Varaždinu – gradu u kojem priče postaju stvarnost

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U petak, 1. prosinca službeno je počeo Advent u Varaždinu i traje do 7. siječnja iduće godine.

Moto ovogodišnjeg Adventa je “Grad u kojem priče postaju stvarnost”. Manifestacija se održava na šest lokacija, od čega su neke nove.

U dvorištu palače Sermage smjestio se Čarobni grad Djeda Mraza, koji je hit ovogodišnjeg Adventa. Djed Mraz je prošlih godina “stanovao” u Kući Djeda Mraza u Gajevoj ulici, koja je postala svojevrsni simbol varaždinskog Adventa. Kuća je ove godine prerasla u – grad, a prostor u Gajevoj ulici od 30 m2 zamijenio je dvorišni prostor palače Sermage na gotovo 400 m2. Veća površina – veća čarolija, poručuju organizatori iz Turističke zajednice Varaždin.

U Čarobnom gradu Djeda Mraza uživaju najmlađi.

Nastavite čitati

Foto i video

FOTO Na prvom “ ZdrovjeFestu“ u Nedelišću sve u znaku sporta i zdravlja  

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U dvorani MESAP-a u subotu je održan Prvi Festival sporta, zdravlja i zdrave hrane – ZdrovjeFest.

ZdrovjeFest je više od običnog festivala, pa je to bila prilika za sudjelovanje i zajedničko promicanje sporta, zdravlja i kvalitetne prehrane. Osim raznovrsnih sportskih aktivnosti poput nogometa, odbojke, košarke, karatea, gimnastike i mnogih drugih, na Festivalu su se predstaviti i fitnes treneri…

Svoju strast prema zdravom načinu života na ovoj su manifestaciji ispunili brojni veliki i mali posjetitelji, a kakva je bila atmosfera pogledajte u galeriji fotografija:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje