Povežite se s nama

Atletika

Mateja Jambrović i Vlatka Sekirnik na Svjetskom prvenstvu

Objavljeno:

- dana

ATLETIKA

U ukrajinskom Donetsku održano je Svjetsko prvenstvo za mlađe juniore i juniorke, a boje Hrvatske predstavljale su i dvije atletičarke AK Slobode.

Vlatka Sekirnik plasirala se u polufinale te je u utrci na 100 metara s preponama poboljšala svoj osobni rekord pa je tako utrku završila s rezultatom 13.85. U ukupnom poretku u polufinalu osvojila je 14 mjesto.
Iako Mateja Jambrović nije ušla u polufinale na kvalifikacijama u utrci na 200 metara, ona je na Svjetskom prvenstvu za mlađe juniore i juniorke istrčala svoj osobni rekord. Utrku je, naime, završila s rezultatom 24,68 i to na 24. mjestu u ukupnom poretku. U istoj je disciplini na kvalifikacijama Vlatka Sekirnik bila 52. s rezultatom 26,06.

 

Izvor:
Foto:

Atletika

Nastavljena 24. Cross liga Drava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Nastavljena je 24. Cross lige Drava, 11. kolom. Nastupilo je 83 trkača i hodača.

Najbrži na najdužoj trkačkoj dionici od 5600 m bili su Robert Miller i Višnja Čonkas, na 2000m Ivan Jakop i Marija Kosi, a u hodanju na 2000 m Boris Lacković, te kod nordijskog hodanja na 2000 m Darinka Kolarić.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Atletika

Lucija Pokos i Kristina Dudek na EP u Švicarskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Članice AK Sloboda Lucija Pokos i Kristina Dudek, u sklopu hrvatske štafete nastupile su na EP u Švicarskoj. 

U kvalifikacijskoj utrci štafete na 4x100m sa Ivanom Lončarek i Nikom Župa zauzele su 15 mjesto rezultatom 45.47. Lucija i Kristina nastupile su i na kvalifikacijama štafete 4x400m zajedno sa Dorom Filipović i Marijom Hižman. Također su zauzele 15. mjesto rezultatom 3:48.10. Obje štafete rezultatima nisu ugrozile nacionalne rekorde, niti su osigurale plasman u finalne utrke ali su veliko iskustvo za mlade atletičarke.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje