Povežite se s nama

Atletika

Matija Tenšić na međunarodnom mitingu Czech Open

Objavljeno:

- dana

ATLETIKA

Na međunarodnom mitingu Czech Open 2013 u češkom gradu Olomouc nastupilo je stotinjak atletičara s invaliditetom iz petnaest zemalja, a među njima i član AK Sloboda Matija Tenšić.

Matija Tenšić vrlo uspješno nastupio je u dvije bacačke discipline. U bacanju diska s osobnim rekordom 21,71m osvojio je odlično 4. mjesto, dok je u bacanju koplja također s osobnim rekordom, rezultatom 23,77 m, zauzeo 6. mjesto.
češka
– Matiji io ovo natjecanje trebala biti polazna točka da uz kvalitetan trening u slijedećim godinama kandidira za velika europska i svjetska natjecanja – rekao je Nenad Pavliček, trener AK Sloboda, koji je Matiju pratio u Češku.

– Organizacijski je miting bio vrlo dobro posložen, osim manjih propusta poput kašnjenja satnice. I meni je ovo natjecanje bilo dobro iskustvo, i za organizaciju natjecanja i kao trenera osoba s invaliditetom – dodao je Pavliček.

Izvor:
Foto:

Atletika

Nastavljena 24. Cross liga Drava

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Nastavljena je 24. Cross lige Drava, 11. kolom. Nastupilo je 83 trkača i hodača.

Najbrži na najdužoj trkačkoj dionici od 5600 m bili su Robert Miller i Višnja Čonkas, na 2000m Ivan Jakop i Marija Kosi, a u hodanju na 2000 m Boris Lacković, te kod nordijskog hodanja na 2000 m Darinka Kolarić.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Atletika

Lucija Pokos i Kristina Dudek na EP u Švicarskoj

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

ATLETIKA

Članice AK Sloboda Lucija Pokos i Kristina Dudek, u sklopu hrvatske štafete nastupile su na EP u Švicarskoj. 

U kvalifikacijskoj utrci štafete na 4x100m sa Ivanom Lončarek i Nikom Župa zauzele su 15 mjesto rezultatom 45.47. Lucija i Kristina nastupile su i na kvalifikacijama štafete 4x400m zajedno sa Dorom Filipović i Marijom Hižman. Također su zauzele 15. mjesto rezultatom 3:48.10. Obje štafete rezultatima nisu ugrozile nacionalne rekorde, niti su osigurale plasman u finalne utrke ali su veliko iskustvo za mlade atletičarke.

Izvor:
Foto:

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje