Povežite se s nama

Međimurje

Medicinski piling glikolnom kiselinom

Objavljeno:

- dana

Na starenje kože utječe puno čimbenika, a najćešće oni koji su prisutni u svakodnevnom životu. Od prirodnih čimbenika spominjemo genetsko naslijeđe, klimakterij te smanjenu aktivnost staničnih funkcija.

Osim prirodnih, postoje i oni čiji utjecaj na starenje kože možemo izbjeći ako odaberemo zdraviji način żivota, a to su pušenje, prekomjerno izlaganje suncu, prljavi zrak, klima, nedostatak sna i ono što nas sve prati – stres. Kada bismo na sve to počeli obraćati pažnju, naša koža bila bi kvalitetnija i duže bi izgledala mlada. Medicinski piling glikolnom kiselinom je jedan od tretmana koji nam omogućuje zagladiti bore, rehidrirati i vratiti sjaj umornoj i sivoj koži. Tretman je vrlo jednostavan i traje nekoliko minuta. Kako bi se dobila mlada koža, medicinskim pilingom uklanjaju se slojevi kože zajedno sa svim nepravilnostima koje su na njenoj površini. Zimski mjeseci su najpovoljniji za te tretmane.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Mala Subotica: trkači i rekreativci pozvani su na utrku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Arhiva RT

Povodom Dana općine Mala Subotica, Općina Mala Subotica u suradnji s tamošnjom udrugom sportske rekreacije „Sport za sve“ i atletskim klubom Međimurje, organizira 4. utrku Općine Mala Subotica, koja će se održati 10. srpnja s početkom u 18:30 kod Osnovne škole Tomaša Goričanca u Maloj Subotici.

Trkači mogu sudjelovati na stazama od 3,4 i 7,3 kilometra. Utrka je namijenjena građanstvu, bilo da je riječ o sportašima ili rekreativcima, a medalje za prva tri natjecatelja osigurane su u svim dobnim kategorijama. Startne brojeve osigurava organizator, a preuzimaju se od 16:30 kod škole.

Podjela nagrada bit će poslije završetka glavne utrke, nakon što se obrade svi podatci.

Nastavite čitati

Međimurje

Dani Općine Goričan slavit će se uz dobru zabavu: sport, izložbe, vol s ražnja…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dani Općine Goričan ove će se godine održati od četvrtka, 24. lipnja, do nedjelje, 27. lipnja.

U četvrtak s početkom u 19 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća u Multimedijalnoj dvorani, a dok će petak obilježiti likovna radionica Emanuela Varovića, otvorenje izložbe pokojne Ivane Šavora, foto-safari Petra Sabola i nastup grupe “Meteori”, a za djecu je organiziran i zabavni park.

U subotu će, uz dječji zabavni park, biti održano i kuhanje udruga, prijateljska utakmica Prijatelji – Palonovec, sportske igre te nastup grupe “Čarobnjaci”, dok će se u nedjelju slaviti sveta misa, a u tamošnjem društvenom domu KUD je pripremio izložbu starina. Svima u slast bit će i vol s ražnja, a potom slijedi mini turnir u nogometu, nastup mažoretkinja i puhačkog orkestra.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!