Povežite se s nama

Međimurje

Međimurski umirovljenici na velikom Kataljenskom balu u Donjoj Dubravi

Objavljeno:

- dana

Zabavno je bilo protekle subote u Donjoj Dubravi na velikom Kataljenskom balu, koji je održan u organizaciji Udruge umirovljenika Međimurske županije Podružnice Donja Dubrava.

Sudjelovali su umirovljenici iz Donje Dubrave, Preloga, Kotoribe, Malog Bukovca, Selnice Podravske i Kutnjaka

Na balu su se u veseloj atmosferi družili, osim domaćina, i umirovljenici iz Preloga, Kotoribe, Malog Bukovca, Selnice Podravske i Kutnjaka. Prigodnim nastupom pred brojnim auditorijem predstavile su se članice ženskoga pjevačkog zbora Udruge umirovljenika Donja Dubrava. Druženje će ostati u posebno lijepom sjećanju svim Katarinama jer su njih deset za svoj imendan na poklon dobile crvene ruže.

Međimurje

Prijevremeni izbori za župana Međimurske županije 28. studenoga

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Pred Vladom se danas našla i Odluka o raspisivanju prijevremenih izbora za župana i zamjenika župana Međimurske županije.

Za dan provedbe izbora određuje se nedjelja, 28. studenoga 2021. godine.

Ova Odluka objavit će se u Narodnim novinama, a stupa na snagu 28. listopada.

Nastavite čitati

Međimurje

U petak, 22. listopada, PUM provodi operativnu akciju “Četiri ubojice u prometu”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

U petak, 22. listopada, od 14 do 22 sata policijski službenici svih policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske provest će aktivnosti iz operativne akcije “Četiri ubojice u prometu”.

Akcija je usmjerena na sprječavanje prekršaja iz tzv. grupacije “četiri glavne ubojice u prometu” (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), dok će se posebna pozornost obratit na ponavljače (recidiviste) teških prometnih prekršaja.

Promet će se nadzirati na većem broju lokacija diljem Međimurske županije, a u poduzimanje najavljenih aktivnosti uključit će se svi raspoloživi ljudski i tehnički potencijali (uređaji za utvrđivanje stupnja alkoholiziranosti, stacionarni i mobilni uređaji za mjerenje brzine, presretači i dr. tehnička sredstva).

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje