Članovi mladeži Hrvatske demokratske zajednice grada Varaždina i Varaždinske županije organizirali su još jednu akciju čiji je cilj pomoći potrebitima, a ovoga su im se puta pridružili članovi ludbreške Mladeži HDZ-a.

Svi zajedno prikupili su 20 kubika drva za ogrjev te ih donirali jednoj od potrebitih obitelji u Ludbregu.

– Teško je kad čovjek svojoj obitelji ne može pružiti najosnovnije, a ono što bi svatko od nas trebao imati je topli dom. No, kad netko ne može sam, trebamo priskočiti i pomoći – rekao je Sven Bunta, predsjednik Mladeži HDZ-a grada Varaždina.

Tin Jurak, predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije istaknuo je kako su mladi iz HDZ-a brzo reagirali kad su doznali da je obitelji u Ludbregu potrebna pomoć: „Nismo dugo razmišljali, sve smo brzo organizirali i svi zajedno učinili sve što je u našoj moći kako bi što prije osigurali drva ovoj obitelji i oslobodili ih bar te brige. Zima još nije gotova, bit će još minusa, ali ovoj obitelji više neće biti hladno”.

Ivan Salopek, predsjednik Odbora za mlade i demografiju HDZ-a Varaždinske županije, ističe da su svi članovi mladeži ove stranke uvijek spremni pružiti ruku onima kojima je potrebna pomoć.

– Solidarnost i plemenitost odlike su koje bi trebali imati svi. Drago mi je da su mladi u HDZ-u upravo takvi, nesebični, socijalno osviješteni, uvijek voljni pomoći ljudima u potrebi. Ovakvih i sličnih akcija bit će još – to smo zacrtali našim programom i to ćemo i ostvariti – poručio je Salopek.

Komentari

Komentara