Povežite se s nama

Crna kronika

Mladić (29) kod Spara u Varaždinu oduzeo prednost pa 37-godišnjakinja završila u bolnici

Objavljeno:

- dana

Izvijestili smo o jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila na semaforu kod Spara u Međimurskoj ulici, a sada donosimo uzroke nesreće.

>>FOTO Sudar na semaforima kod Spara u Varaždinu, ozlijeđena 37-godišnjakinja

Muškarac starosti 29 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera centra Varaždina. Dolaskom do raskrižja, ušao je u isto na znak zelenog svjetla na semaforu, skrećući ulijevo, a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera, zadržavajući smjer kretanja, također na znak zelenog svjetla na semaforu, upravljala 37-godišnjakinja.

Tom je prilikom došlo do udara prednjeg dijela vozila vozačice u prednji desni bočni dio drugog vozila, pri čemu je navedena ozlijeđena. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Crna kronika

Kod mladog Ivančanina nađena 52 grama amfetamina

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

droga amfetamin PU međimurska1
Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 22 godine.

Sumnja se da je kod sebe ilegalno posjedovao 52 grama bijele praškaste materije nalik na opojnu drogu.

Vještačenjem praškaste materije u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ utvrđeno je da se radi o kemijskoj drogi amfetamin, javila je policija.

Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodanja i promet drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Lopov ukrao dječja kolica vrijedna nekoliko tisuća kuna

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U ponedjeljak, 17. travnja, u poslijepodnevnim satima na parkiralištu uz nasip akumulacijskog jezera HE Dubrava kod naselja Oporovec nepoznati počinitelj ukrao je dječja kolica koja je vlasnik ostavio pokraj svog osobnog automobila i otišao u šetnju nasipom.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja kaznenog djela podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati