Povežite se s nama

Crna kronika

Mladić pokušao ugasiti požar dimnjaka kod Svetog Đurđa pa si opekao šaku

Foto: Ilustracija

Objavljeno:

- dana

Jučer, 2. ožujka, oko 15 sati u mjestu Obrankovec izbio je požar na krovištu kuće u vlasništvu 54-godišnjaka, javila je PU varaždinska.

Nakon dojave na teren su izašli vatrogasci DVD-a Sveti Đurđ koji su ugasili požar.

Do požara je došlo uslijed loženja vatre u peći na kruta goriva, kojom prilikom se zagrijavao aluminijski dimnjaka, te se toplina prenijela na drvenu lamperiju krovišta kroz koju dimnjak prolazi.

Usred zagrijavanja došlo je do zapaljenja lamperije, što je primijetio 24-godišnji ukućanin, koji je želio ugasiti vatru i s terase kuće polijevao dimnjak. Tom prilikom je zadobio opeklinu desne šake. Liječnička pomoć mu je pružena po ekipi hitne medicinske pomoći Ludbreg.

Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1000 eura.

Crna kronika

Policija kod Ludbrega zaustavila biciklista s 2,06 promila, zadržan je na triježnjenju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Ilustracija

U srijedu, 7. lipnja, oko 18 sati i 35 minuta u Ludbreškoj ulici u mjestu Globočec Ludbreški u kontroli prometa zaustavljen je biciklist, javila je PU varaždinska.

Biciklom je upravljao 52-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,06 promila.

Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je priveden u PP Ludbreg do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Nastavite čitati

Crna kronika

Ivanečka policija pretragom našla oko 400 kilograma duhana kod 60-godišnjaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec pretražili su temeljem naredbe Općinskog suda u Varaždinu, kuću, gospodarske zgrade i osobno vozilo kojima se koristi 60-godišnjak.

Tom su prilikom pronašli 41 vreću sa sadržajem sitno rezanog duhana, ukupne težine od oko 400 kilograma, javila je PU varaždinska.

Pronađeni je duhan privremeno oduzet te će se protiv 60-godišnjaka podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Nedozvoljene trgovine.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje