Povežite se s nama

Crna kronika

Mladić se kod Ivanca prevrnuo autom, a kod Ludbrega se ozlijedio pijani biciklist

Objavljeno:

- dana

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 15 prometnih nesreća i to 12 prometnih nesreća s materijalnom štetom i tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Tijekom ovog vikenda u kontroli prometa utvrđeno je ukupno 161 prekršaja.

U petak, 30. travnja, oko 8.30 sati u Varaždinu u prometnoj su nesreći ozlijeđene četiri osobe. Osobnim vozilom je prilaznom cestom iz smjera Međimurske ulice u smjeru Koprivničke ulice upravljao 82-godišnjak. Vozilom je započeo skretati u lijevo u Međimursku ulice koja je označena kao cesta s prednošću prolaska a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom, te je u zadnju lijevu bočnu stranu osobnog vozila udarilo osobno vozilo, kojim je Međimurskom ulicom iz smjera Koprivničke ulice u smjeru Čakovca zadržavajući smjer kretanja upravljala 23-godišnjakinja. U prometnoj nesreći ozljede je zadobila vozačica i suputnice starosti 43, 36 i 23 godine. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede im za sada nisu okvalificirane.

U petak, 30. travnja, oko 18.15 sati u Vinogradima Ludbreškim u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Biciklom je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.75 g/kg upravljao 23-godišnjak. Upravljao je Izvorskom ulicom, te nije prilagodio brzinu bicikla stanju i uvjetima na kolniku te je izgubio nadzor nad biciklom i pao na kolnik. Uslijed pada je zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U subotu, 1. svibnja, oko 3.10 sati na državnoj cesti D-35 van naselja u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Osobnim vozilom je iz smjera Lepoglave u smjeru Ivanca pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.98 g/kg upravljao 25-godišnjak. Upravljajući vozilom, vozač je uslijed umora i utjecaja alkohola zaspao i u izlasku iz zavoja izašao vozilom van ceste, gdje je došlo do prevrtanja vozila u cestovnom jarku. Vozač je zadobi ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Crna kronika

Policija je javila detalje naleta auta na pješake kod željezničkog kolodvora u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

hitna pomoć

Policija je danas javila o naletu auta na dva pješaka.

Kod željezničkog kolodvora u Varaždinu auto se zabio u dvojicu pješaka

U subotu, 15. svibnja, u 21.17 sati u Varaždinu u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe.
Osobnim vozilom je iz smjera Supilove ulice u smjeru Međimurske ulice upravljao muškarac starosti 54 godine. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza uslijed nekretanja sigurnosnom brzinom, nije propustio pješake koji su već stupili na obilježeni pješački prijelaz i prednjim je djelom vozila udario u pješake starosti 55 i 53 godine.

Oba pješaka su zadobila ozljede, te im je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Nastavite čitati

Crna kronika

Žar iz pečenjare u Turčinu zapalio suncobran, a zatim i drvarnicu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: DVD Gornji Kneginec/Facebook

U subotu, 15. svibnja, oko 19 sati u Turčinu, izbio je požar u drvarnici u vlasništvu 31-godišnjakinje, izvjestila je PU varaždinska.

Očevidom je utvrđeno kako je požar izbio uslijed djelovanja žara iz priručne pečenjare, kojom prilikom je došlo do zapaljenja gorivog djela suncobrana i ogrijevanog drva, nakon čega se požar proširio na ostale gorive dijelove.

Drvarnica je u potpunosti izgorjela. Požar su ugasili vatrogasci DVD Gornji Kneginec.
Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je nastupila materijalna šteta koja se procjenjuje na desetak tisuća kuna.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!