Povežite se s nama

Zabava & Stil

Modna revija koja pomaže bolesnoj djeci

Objavljeno:

- dana

HUMANITARNO U LUMINIJU

Ove subote  29. studenoga ne propustite predstavljanje najnovijih zimskih trendova u Lumini centru u sklopu dječje modne revije od 11:00 do 11:45 te modne revije za odrasle od 18:30 do 20 sati. Ovog puta Lumini se pobrinuo da u ovo predblagdansko vrijeme razveseli i one kojima je to najpotrebnije. Za to su se pobrinuli hrvatski dizajneri koji će u humanitarnom dijelu revije za odrasle predstaviti svoje odabrane kreacije te ih donirati u svrhu pomoći Zakladi VITA, koja će sredstva od njihove prodaje namijeniti djeci s malignim i drugim teškim oboljenjima, te za opremanje dječjih igrališta

U humanitarnu modnu priču na ovaj su se način uključili  Aleksandra Dojčinović, Ivančica Pahor, Mura Pehnec, Snježana Radev by Brokat, Željka Vidović by Ellera, Ivana Kuzminski i Jelena Kosić by Kuzminski design, Krie design i Martina Felja. Svi zainteresirani za kupovinu modela predstavljenih na reviji moći će uplatiti iznos donacije izravno na žiro račun Zaklade VITA te će čineći dobro, ujedno i obogatiti svoju garderobu vrijednim dizajnerskim komadom odjeće. 

Dječja modna revija

Osim humanitarne modne revije hrvatskih dizajnera, u subotu će se održati i dječja modna revija, koja počinje ujutro u 11 sati, kao uvertira u večernje modno događanje. Mali manekeni predstavit će u 3 izlaska najbolja izdanja iz trgovina Lumini centra.

Humanitarna modna revija za odrasle rezervirana je isti dan u 18:30 sati, a nakon nje slijedit će revije modnih brendova Lumini centra. Predstavit će se Top shop, Deichmann, Shoe box, Galeb, s.Oliver, Mis, Sportvision, Dominik srebrnarnica, Diadema, Upim, Kidioz, Planet obuća, Benetton, Next, Gaastra, Donna accessori, Adidas i New Yorker. U stankama revije, gledatelji će moći uživati u nastupu varaždinske glazbenice Irme Dragičević.

Ovim modnim revijama u Lumini centru će tek započeti vrijeme darivanja, jer centar će nastaviti pomagati svojoj lokalnoj zajednici. U suradnji s Općinom Gornji Kneginec, pridružit će se i podržati prikupljanje humanitarne pomoći za obitelj malog Kneginčanca, Jakova Vinceka, nepokretnog zbog teške bolesti.  

Izvor:
Foto: Ilustracija

Zabava & Stil

FOTO Publika u Sračincu u užarenoj atmosferi uglas pjevala s Miroslavom Ilićem

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

U petak, 3. veljače, počeo je veliki Međunarodni srakarski fašnik.

Tim je povodom sinoć u grijanom karnevalskom šatoru u Sračincu nastupio srpski pjevač narodne glazbe Miroslav Ilić.

Nezaboravnu večer pokrenula je “Božanstvena žena”, a nastavilo se pjesmom “Ova noć ” koja je to i potvrdila.

Publika iz Sračinca i ostalih dijelova Varaždinske županije s pjevačem je uglas pjevala stare hitove, ali i one nešto novije.

Subota je rezervirana za veliku karnevalsku povorku uz Privatt bend i DJ Mireka, a bit će održana i prigodna izložba fotografija na temu fašnika slovenskog autora Janka Levaniča.

Djelić atmosfere s koncerta Miroslava Ilića pogledajte u fotogaleriji.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela “Kurentskim skokom”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela manifestacijom “Kurentski skok” koja se održala u četvrtak, 2. veljače.

“Fašnik u Petrijancu” na rasporedu je u subotu, 11. veljače, a početak je u 15 sati. Povorka će krenuti ove godine ispred doma u Družbincu, preko Ulice Zrinski i Frankopana do restorana 4M, a nakon toga Ulicom Vladimira Nazora do OŠ Petrijanec, gdje posjetitelje očekuje šator i zabava.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje