Rotary Club Varaždin 1181 po treći put sudjeluje u organizaciji jedne od najvećih Rotary akcija u Hrvatskoj.

Kao i u prijašnja dva susreta, u Varaždinu se dočekuje veliku humanitarnu povorku zaljubljenika u motore pod nazivom 3. Roto Moto Rally Plus 2019.

Rotary Club Varaždin 1181 poziva sve Varaždinke i Varaždince, sve prijatelje i ljubitelje motora, dobre zabave i glazbe, da im se pridruže na dočeku sudionika rallyja ove jedinstvene moto atrakcije u subotu, 11. svibnja, u 17:30 sati na Kapucinskom trgu uz stunt show (Dejan Špoljar & crew).

Nakon dočeka svi zajedno sele oko 19:30 sati u Biškupec na Rock & Bike feštu uz Godfathers, Wanted five i zvjezde večeri – Psihomodo Pop.

Glavni organizator cijele akcije je Rotary Club Split Plus koji marljivo organizira već treći po redu međunarodni Rotary Moto Rally Plus, a sva prikupljena sredstva od kotizacija, donacija i priloga od kupnje prigodne majice namjenjena su udruzi sv. Bartolomej iz Knina.

Ovogodišnja ruta motorotarijanaca kreće iz Splita 9. svibnja i vozi se kroz Knin, Zadar, Pag, Senj, Grobnik, Delnice, Karlovac, Prelog i kao cilj ima Varaždin u koji se dolazi 11. svibnja u večernjim satima.

Uz Rotary Club Split Plus, u akciju su uključeni RC Kaštela, RC Zadar, RC Prelog i RC Varaždin 1181 te motoklubovi BMW Dalmacija, BMW MK Varaždin, BMW MK Karlovac, MK Vuk Samotnjak, MK Barokeri, MK Mountain Riders, MK Paška Bura i IFMR Croatia, bez čije pomoći akciju ne bi bilo moguće organizirati.

Valja napomenuti da je ovaj događaj spojen s Moto susretom 2019. godine, kojeg 10. i 11. svibnja organizira MK Baroker. U petak u Sajmišnoj ulici u Biškupcu za okupljene svira Cota G4, a u subotu Psihomodo Pop.

Tuning club Golubovec organizira event unutar eventa u subotu, 11. svibnja, za izlaganje tuniranih vozila i natjecanja. Početak “2Fast even 4Zagorje” počinje u 13 sati.

Komentari

Komentara