BOGAT TRODNEVNI PROGRAM

Mursko Središće i ove je godine domaćin manifestacije “Ljeto uz Muru”, koja će se održati od 4. do 6. kolovoza. U bogatom trodnevnom programu svatko će pronaći nešto za sebe, a domaćini, Grad Mursko Središće i Turistička zajednica Grada Mursko Središće, pobrinuli su se da svi programi u njihovoj organizaciji budu besplatni za posjetitelje.

Kroz sva tri dana manifestacije posjetitelji će moći uživati u bogatoj ponudi izlagača na Sajmu domaćih proizvoda, koji će biti smješteni na šetnici uz Muru.

Za najmlađe posjetitelje pripremljene su edukativno-zabavne radionice, koje će se održati u petak i subotu od 9 do 11 sati, dok su popodnevni termin od 18 sati rezerviran za dječje predstave i igre.

Posebno bogat bit će subotnji program. Naime, uz program koji se proteže kroz sva tri dana, subota je upotpunjena  konjičkim druženjem uz mimohod međimurskih konjara, demonstracijom kuhanja i degustiranjem craft piva.

Za to će se pobrinuti članovi Moto kluba Miners i Udruge pivara Sjever, a sve će kulminirati tradicionalnim zabavnim ekipnim natjecanjem u “Murskoj alci”.

U organizaciji “Ljeta uz Muru” sudjeluju i brojne udruge s područja Murskog Središća, pa će tako Šporstko-ribolovno društvo Mura biti domaćin “Napolitanke Kupa” i Kupa Grada Mursko Središće, dok će Likovna udruga “Izvor” biti domaćin likovne kolonije.

Održat će se i tradicionalno natjecanje u pripremi jela, kuhanju “Gradskog kotlića”. Podsjećamo, lani je sudjelovalo 50 ekipa, a posjetiteljima je podijeljeno više do dvije tisuće besplatnih obroka.

Zabavno će biti i u večernjim satima, s obzirom da su se organizatori pobrinuli za atraktivni glazbeni program.

U petak će tako nastupiti popularni Begini. Subota je rezervirana za rock glazbu uz nastupe Pick Siebnera i Cat Pawsa, dok će program zaključiti nedjeljni nastup klape Kampanel.

Izvor:
Foto:

Komentari

Komentara