Temeljem uputa Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i Zavoda za javno zdravstvo, Dječji vrtić „Maslačak“ Mursko Središće od ponedjeljka, 25. svibnja, počinje s redovitim radom.

Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Maslačak“ na sjednici održanoj u četvrtak, 21. svibnja, donijelo je odluku o uvjetima plaćanja boravka djece za vrijeme trajanja pandemije bolesti koronavirusa. Temeljem odluke se roditelji za mjesec ožujak oslobađaju plaćanja 50 posto iznosa izdane uplatnice. Roditeljima koji su platili ukupan iznos uplatnice, oslobođeni dio umanjit će se prilikom izdavanja sljedećih uplatnica.

Za mjesec travanj i svibanj, zaključno s 24. svibnjem, roditelji su oslobođeni plaćanja boravka djece u Dječjem vrtiću „Maslačak“. Roditelji koji su koristili uslugu boravka djece u Dječjem vrtiću dužni su platiti ukupan iznos roditeljskog udjela u ekonomskoj cijeni boravka. Isto tako, od ponedjeljka, 25. svibnja, Dječji vrtić „Maslačak“ naplaćuje uslugu boravka djece sukladno potpisanim ugovorima.

– Radno vrijeme Podružnice u Peklenici i matičnog vrtića u Murskom Središću vraća se na uobičajeno radno vrijeme. Roditelje koji imaju potrebu za poslijepodnevnim boravkom djece u vrtiću, molimo da o tome pravovremeno obavijeste odgajatelje ili ravnateljicu. U cilju sigurnog boravka djece u vrtiću, gradski dječji vrtić pridržavat će se svih propisanih mjera higijenske zaštite i uputa nadležnih tijela – obavještavaju iz Grada Murskog Središća.

Komentari

Komentara