FOTOIlustracija
IZVORGrad Mursko Središće
POU

Grad Mursko Središće objavio je javni poziv za sufinanciranje projekata, programa i manifestacija udruga u 2019. godini. Ukupna vrijednost natječaja je 950.000 kuna, a samo iznimno će se financirati projekti i programi koji neće biti prijavljeni na javni poziv.

Javni poziv odnosi se na kulturne ustanove i institucije, udruge, organizacije tehničke kulture, sportske klubove i udruženja, udruženja građana te ostale udruge građana i pojedince.

Udruge koje će se prijavljivati na poziv moraju biti upisane u registar udruga i registar neprofitnih organizacija, imati uredno ispunjene obveze iz 2018. godine, što se odnosi na program rada i financijski plan, ne smiju imati dugovanja na osnovi plaćanja doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje, a projekti, programi ili manifestacije moraju biti ocijenjeni značajnima za razvoj civilnoga društva i zadovoljenje javnih potreba Grada.

Supernova

Prijedlozi se dostavljaju na adresu Grada Murskoga Središća (Trg bana Josipa Jelačića 10, 40315 Mursko Središće), a rok za podnošenje prijava je 11. veljače.

Komentari

Komentara