Povežite se s nama

Crna kronika

Muškarac (57) vozio unatrag pa udario vozilo autoškole

Ilustracija

Objavljeno:

- dana

U srijedu, 14. travnja, oko 15.45 sati u Čakovcu u Zrinsko-frankopanskoj ulici 57-godišnji vozač s područja Općine Selnica obavljao je uključivanje u promet s obilježenog mjesta za parkiranje na kolnik prilazne ceste vožnjom unatrag.

Prethodno se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu, ne vodeći pritom računa o položaju vozila te o smjeru i brzinu kretanja.

Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka (autoškola) kojim je kolnikom prilazne ceste parkirališta upravljala 19-godišnja kandidatkinja za vozača pod nadzorom instruktorice vožnje, koja se neposredno prije iza istog zaustavila na kolniku zbog prometne situacije.

Protiv vozača slijedi obavijest o počinjenom prekršaju.

Crna kronika

Kod Lepoglave smrtno stradao 41-godišnjak

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U mjesto Zalužje kod Lepoglave u petak, 7. svibnja u popodnevnim satima došlo je do tragedije.

Naime, prevrnuo se traktor s prikolicom za prijevoz šljunka. Uslijed prevrtanja 41-godišnji vozač na mjestu je preminuo.

Očevid je u tijeku.

Nastavite čitati

Crna kronika

Dolijao trojac koji je ukrao liniju, računalo, lopte, alkohol…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

PU međimurska

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su muškarac rođen 1994. godine sa šireg područja Grada Čakovca i dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije počinili kazneno djelo teške krađe.

Naime, između 25. i 26. ožujka u Kuršancu u Glavnoj ulici provalili su u prostorije nogometnog kluba odakle su ukrali muzičku liniju, prijenosno računalo, zvučnike, lopte te razna alkoholna i bezalkoholna pića u vrijednosti od više tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen odgovornoj osobi kluba. Prema trojici osumnjičenika nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Nastavite čitati