Povežite se s nama

Zabava & Stil

Na bogatom Ljetu u Varaždinu nastupaju Vatra i Marijan Ban, a Kapucinski trg pretvara se u plažu

Objavljeno:

- dana

Glazba, ples i teatar

Na Trgu Miljenka Stančića povodom najave 20. po redu manifestacije Ljeto u Varaždinu održana je konferencija za medije na kojoj su izdvojeni programi manifestacije koja počinje 15. lipnja, a traje do 1. kolovoza. 

Ljeto u Varaždinu naš barokni grad ispuni imaginacijom umjetničkog stvaralaštva pa će i ove godine Varaždince moći uživati u glazbi, plesu i teatru. 

Manifestacija osvježava bogatstvom i kvalitetom sadržaja, a to je izdvojio i ravnatelj Koncertnog ureda, Rajmond Rojnik. 

– Izdvojio bi raznolikost Ljeta u Varaždinu od francuske šansone do korejske violinistice. Prezentirat će se i nove mlade snage varaždinskih rock bendova kroz Rogoz i Stančić – rekao je Rojnik i dodao kako neće postojati ljetni dan da Varaždinci nemaju kuda otići.

Raznoliki sadržaji

Direktorica Turističke zajednice Jelena Toth istaknula je da se na više lokacija nude različiti sadržaji.

– Varaždinci isplanirajte svoj svoj izlazak jer su svi programi besplatni. Moram izdvojiti Vintage day koji će se održati sljedeće subote – rekla je Toth. 

Naime, riječ je o manifestaciji koju organiziraju Biciklistički vintage klub, Turistička zajednica i Koncertni ured. Održat će se tako izložba vintage bicikla 11 do 13 sati na Korzu, potom sve seli na na Kazalištni trg od 17 do 19 sati gdje će se održati utrka s vintage biciklima. 

Inače, u sklopu Ljeta u Varaždinu svirat će Vatra i Marijan Ban, dok se Kapucinski trg pretvara u plažu. 

– Kako bi u ljetnim periodima oživjeti Kapucinski trg, od 23. lipnja do 1. kolovoza bit će postavljeno igralište odbojke na pijesku. Tu je i kvalitetan dobar beach bar kako bi se svi mogli osvježiti – zaključio je Predrag Ciglar, direktor Gradske tržnice Varaždin. 

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica obilježava svoje Dane, a za feštu su zaduženi Jole i Cure iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane.

Pripremljeno je nešto za sve generacije.

Važno je napomenuti da se priprema i odlična zabava. U petak, 26. travnja, održava se svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Vinica, a u večernjim satim u šatoru u dvorištu PŠ Gornje Ladanje nastupa Jole. Početak koncerta je 21 sat.

Dan kasnije, u subotu, na istoj lokaciji zabavljat će Cure iz centra.

Ulaz na koncerte je besplatan.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje