Povežite se s nama

Međimurje

Na čelu Crvenog križa kirurg Drago Starčević

Objavljeno:

- dana

IZBOR

Čakovečko gradsko društvo Crvenog križa održalo je krajem prosinca svoju izvještajno-izbornu skupštinu.

Okupljanje je organizirano 21. prosinca u restoranu Pilka, a osim podnošenja izvještaja i izbora novih voditelja radnih tijela, to je bila odlična prilika za zajedničko predblagdansko druženje svih članova.

Na skupštini su donesene i Programske osnove rada Crvenog križa za razdoblje od 2017. do 2020. godine

Ravnatelj društva Kristijan Valkaj podnio je izvješće o radu za proteklo mandatno razdoblje od 2012. do 2016. godine. Nakon usvajanja izvješća o radu raspušten je stari saziv i sva radna tijela te je izabran novi saziv. Za predsjednika društva izabran je kirurg Drago Starčević. Drugi dopredsjednik u novom sazivu je Dubravka Kečkeš, a drugi dopredsjednik je Nikola Dragosavac. Članovi Odbora su Drago Starčević, Dubravka Kečkeš, Nikola Dragosavac, Zdenka Lipić, Milivoj Kossi, Sandra Vlahek, Katarina Matulin, Alenka Novak i Dušan Lapov. Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Nevenka Kozjak uz članove; Tereziju Hraščanec i Mariju Štefić. Za članove Skupštine Hrvatskog Crvenog Križa izabrani su Sandra Vlahek i Dragutin Starčević. Novi saziv usvojio je program rada i financijski plan za 2017. godinu.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Božićni koncert Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec održat će se 11. prosinca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec i ove godine organizira svoj Božićni koncert.

Koncert će se održati u ponedjeljak, 11. prosinca, s početkom u 18 sati u Centru za kulturu Čakovec.

Program će održati Osnovna glazbena škola i Osnovna škola klasičnog baleta.

Ulaz je slobodan.

Nastavite čitati

Međimurje

Poziv izlagačima – 2. Božićni sajam Općine Pribislavec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca, na prostoru ispred Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec, s početkom u 14 sati.

Pozivaju zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga.

Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec:https://pribislavec.hr/dokumenti/zahtjev-za-koristenje-javne-povrsine/

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje