Povežite se s nama

Međimurje

Na Državnome natjecanju iz engleskog 105 učenika

Objavljeno:

- dana

OŠ MURSKO SREDIŠĆE

Domaćin 23. Državnog natjecanja iz engleskog jezika je OŠ Mursko Središće.

Natjecanje se održava od 5. do 7. travnja, a cilj je jačanje motivacije i popularizacija učenja engleskoga jezika te predstavljanje rezultata rada, znanja, vještina i kompetencija učenika i njihovih mentora. Na natjecanju sudjeluje ukupno 105 učenika osmih razreda osnovne škole te drugih i četvrtih razreda gimnazija i strukovnih škola koji su ostvarili najbolje rezultate na županijskoj razini natjecanja, a natjecat će se u šest kategorija. Nakon svečanog otvaranja u kongresnoj dvorani hotela Toplica Sveti Martin na Muri, pisani dio ispita je 6. travnja, a usmeni 7. travnja. Učenici i njihovi mentori će slobodno vrijeme iskoristiti za upoznavanje međimurskoga kraja, a boravit će u Toplicama Sv. Martin. Proglašenje pobjednika, dodjela priznanja i zatvaranje 23. Državnog natjecanja iz engleskog jezika je 7. travnja u 16.30 sati.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Božićni koncert Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec održat će se 11. prosinca

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Umjetnička škola Miroslav Magdalenić Čakovec i ove godine organizira svoj Božićni koncert.

Koncert će se održati u ponedjeljak, 11. prosinca, s početkom u 18 sati u Centru za kulturu Čakovec.

Program će održati Osnovna glazbena škola i Osnovna škola klasičnog baleta.

Ulaz je slobodan.

Nastavite čitati

Međimurje

Poziv izlagačima – 2. Božićni sajam Općine Pribislavec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Pribislavec organizira 2. Božićni sajam, koji će se održati 17. prosinca, na prostoru ispred Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec, s početkom u 14 sati.

Pozivaju zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj štand za izlaganje na sajmu te da iskoriste priliku za promociju svojih proizvoda i usluga.

Rok za podnošenje prijava za rezervaciju štanda je 8. prosinca 2023. godine.

Prijave (Zahtjev za korištenje javne površine) se podnose osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Pribislavec, Braće Radića 47, Pribislavec ili putem e-maila: [email protected].

Zahtjev za korištenje javne površine nalazi se na službenoj web stranici Općine Pribislavec:https://pribislavec.hr/dokumenti/zahtjev-za-koristenje-javne-povrsine/

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje