Kako povezati ugodno s korisnim, pivu s burgerom? Čakovečka (i međimurska) pivovara #LepiDečki otvara vrata svoje nove zgrade, proizvodnog pogona, a uskoro i kušaonice te pivskoga puba za javnost!

U petak, 9. listopada, prvi put će se otvoriti vrata najveće craft pivovare na sjeveru Hrvatske, sve u sklopu jubilarnog 10. Beerfesta!

Za ovu prigodu čakovečki BEERFEST seli u Mihovljan, u budući pivski i gastro centar grada Čakovca.

Lepi Dečki su se nakon četiri godine preselili iz Staroga Hrasta svoju pivovaru u vlastiti prostor i time zaokružili investicijski, ali i proizvodni proces na jednom mjestu.  U petak od 15 sati, kad i službeno počinje Beer & Burger Fest, u pivovari Lepi Dečki u Čakovcu moći ćete pojesti odlične burgere gastro partnera i prijatelja, ali i isprobati sve njihove pive po posebnim promo cijenama.

Waitapu, Čakovečko, Međimursko, Kaj-El, Kaj-Pa, Dark Side, XO, UPS BOS, Kosjenka, Zrinski, St. Martin’s, Regoč, Hyperbola, Blueberry Side, Tria de los Muertos, ali i Barokno i Nikola Z rinski čekaju na vas!

Zapišite adresu Mihovljanska BB i navratite na pivu, burger i odgovorno druženje ovaj petak i subotu od 15 sve do 23 sata u Međimurskoj pivovari Lepi Dečki!

Komentari

Komentara