Povežite se s nama

Zabava & Stil

Na mjestu Berlinskog zida postavit će 8000 balona

Objavljeno:

- dana

INSTALACIJA U USPOMENU NA ZID RAZDVAJANJA

Uoči 25. godišnjice proslave pada Berlinskog zida na njegovom mjestu bit će osvijetljeno 8000 balona.

Na mjestu koje je dijelilo istočni od zapadnog Berlina 7. studenog će biti postavljena instalacija pod imenom “Svjetlosna granica”. Jubilarno slavlje slobode ove će godine dodatno uljepšati dizajn studija Whitevoid i filmskog studija Bauderfilm. Njihov zajednički svjetlosni i atmosferni projekt protezat će se duž 15 kilometara gradskog područja, a na zadanoj liniji će se pojaviti i video ekrani na kojima će biti ispričana priča povijesnih događaja koji su doveli do konačnog pada zida. 8000 balona bit će postavljeno i osvijetljeno 7. studenog, a dva dana nakon toga bit će pušteni u nebo kao konačni simbol slobode.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Počinje 5. srpnja: upišite svog klinca ili klincezu na „Ljetni sportski kamp“

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Arhiva RT/Ilustracija

Na Gradskim bazenima u Varaždinu već 16. godinu za redom održat će se popularni sportski program „Ljetni sportski kamp“, koji počinje u ponedjeljak, 5. srpnja.

Kroz srpanj i kolovoz klinci i klinceze školske dobi moći će sudjelovati u programu ljetnog kampa koji je koncipiran u trajanju od 5 dana (od ponedjeljka do petka) od 9 do 16 sati.

Ove godine tijekom boravka u kampu, polaznici će imati priliku upoznati kroz igru i zabavu čak 20 sportova. Naravno, u kampu postoji vrijeme za igru i druženje, te kupanje i sunčanje.  

Cijena kampa iznosi 400 kuna za pet dana. Polaznici kampa u cijeni imaju osiguran ručak i majicu. 

Početak je 5. srpnja, a više informacija i upis u kamp mogu se dogovoriti na recepciji bazena ili na 042 215 366. 

Nastavite čitati

Međimurje

FOTO I VIDEO Pipsi u Čakovcu otjerali kišu i zagrijali publiku žednih ušiju!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Stjepan Hranilović

Protekloga petka, 11. lipnja, na prostoru Pivovare “Lepi Dečki” kod čakovečkog Mihovljana odzvanjali su “Kratka povijest”, “Trener morskih pasa”, “Bog”, “Plači”, “Na putu prema dole”, “Gume na kotačima” i drugi dobro poznati hitovi grupe Pips, Chips & Videoclips.

Predvođeni osebujnim Dubravkom Ivanišem, Pipsi su izvrsnom svirkom i dobrim soundom publici željnoj live nastupa prenijeli energične verzije svojih pjesama iz svoje tri desetljeća duge karijere.

Kako je bilo, provjerite u fotogaleriji Stjepana Hranilovića.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje

Error, no Ad ID set! Check your syntax!