Bogat Adventski program ovog će vikenda biti još bogatiji, jer kreće i Zimska kreativnica u Uskoj ulici.

U vrijeme Špancirfesta nametnula se kao najšarmantnija lokacija u gradu, puna pozitivne energije, kreative i magičnih trenutaka. Kreativnica u Uskoj ulici postala je nezaobilazno mjesto za sve posjetitelje koji traže unikatne proizvode renomiranih hrvatskih kreativaca, dozu opuštene energije i višesatno chillanje u genijalnim DJ setovima… Nakon što je u četiri godine u svom ljetnom izdanju pokupila pregršt pozitivnih komentara, Kreativnica ovog Adventa prvi puta otvara vrata svog zimskog izdanja.

Premagična da ne bi bila dio Adventa, Uska ulica će u posebno uređenom interijeru kroz 3 adventska vikenda (7. i 8. prosinca / 14. i 15. prosinca / 21. i 22. prosinca) ugostiti 20 selektiranih izlagača te izložbu akvarela Varaždinke Ide Ister. Uz neke od najpoznatijih izlagača Kreativnice koji se svake godine vraćaju u šarmantnu Usku ulicu, na zimsko izdanje dolazi i nekoliko zvučnih, novih imena s odličnim proizvodima… Tako vas na Zimskoj Kreativnici očekuju već poznata imena Go Retro, Double Trouble, Glassland, Smetnjak, Tikvan, Neha Neha, Broth, Merien King, Irki, Kištra, Avi Geometric i Wood-u, ali i novi brendovi M.O.T.H. vintage, Kruno Jendrijev Design, Studio Pikula, Nerina Candles, Biljkoborci i Dutoiss. Ovo je odlična prilika da kupite svoje božićne poklone na vrijeme u opuštenoj atmosferi te podržite dionike kreativne scene čiji radovi nastaju lokalno i u ograničenim serijama. Kreativcima će se drugi vikend pridružiti i varaždinska udruga Medenjak, koja će okrijepiti vaša nepca, posebno za ovu priliku rađenom, krem juhom od bundeve i mrkve s kurkumom i đumbirom te medenjakovim čajem.

Na ulici vas očekuje zimsko izdanje popularne chill zone s ‘On Wheels’ ugostiteljskom ponudom i DJ program u jutarnjim i večernjim satima.

Ne propustite vikend izdanja Zimske kreativnice, već ovog vikenda od 10-13 te od 15 do 21 sat.

Komentari

Komentara