Povežite se s nama

Događanja

Nacrtajte B Beeja te osvojite darove B Hypera!

Objavljeno:

- dana

POVODOM SVETOG NIKOLE B HYPER DARUJE NAJMLAĐE

Ona je velika, zelena, uvijek nasmijana i obožava se družiti s mališanima. Riječ je o već dobro poznatoj pčelici B Bee, maskoti poznatog varaždinskog hipermarketa B Hypera u Lumini centru, koju ste već imali priliku upoznati na ovogodišnjem Špancirfestu, a s kojom se možete družiti svakog vikenda u B Hyperu u Lumini centru.

Nacrtajte B Beeja!

Ove je godine u povodu blagdana Svetog Nikole B Hyper odlučio nagraditi mališane s vrijednim nagradama.

Tri najbolja dječja crteža B Hyper nagradit će s B Bee igračkom i slatkim paketom!

Sve što trebate napraviti je nacrtati B Beeja te crtež dostaviti u redakciju Regionalnog tjednika, pri čemu nam napišite svoje ime i prezime, adresu, koliko godina imate i broj telefona na koji vas možemo dobiti. Naša redakcija nalazi se u Ulici Augusta Šenoe 10 u Varaždinu (kod placa). Svoje crteže možete donijeti i osobno ili poslati putem e-maila [email protected] do nedjelje, 2. prosinca, kada će biti proglašenje najboljih dječjih radova s temom B Beeja.

U ovoj nagradnoj igri B Hypera i Regionalnog tjednika mogu sudjelovati djeca od četiri do 10 godina, a tri najbolja crteža B Hyper nagradit će s B Bee igračkom i slatkim paketom! Imena nagrađenih malih čitatelja bit će objavljena u broju Regionalnog tjednika od 4. prosinca ove godine.

Izvor:
Foto: Oliver Knolmajer

Događanja

Zlatne Gorice: Loza je “potkupljena” darovima i pjesmom, fino se jelo i pilo i nova godina u vinogradu počinje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Zlatne Gorice na Varaždin Bregu bile su danas nezaobilazan domaćin za sve koji vole Vincekovo.

Udruga vinogradara i voćara „Varaždinbreg“, u suradnji sa Turističkom zajednicom Općine Gornji Kneginec, organizirala je ovo tradicionalno obilježavanje „Svetog Vinka“, zaštitnika vinogradara i vinograda.

Ceremonija obilježavanja početka još jedne marljive godine rada u vinogradu popraćena je glazbom tamburaša, finom hranom i jasno, najukusnijim kaljicama.

Da bi se umilili trsovima za najbolje grožđe, gosti su svi zajedno, praćeni tamburašima, otpjevali pučku „Trsek moj zbudi se”. Na trsje su povješani darovi, svećenik je blagoslovio lozu i nova vinogradarska godina službeno je započela.

Nastavite čitati

Događanja

Topličanci uživaju u svojoj Božićnoj priči, a mališani s nestrpljenjem čekaju sutrašnji dolazak Motomrazova

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

“Toplička Božićna priča” jutros se nastavila u najljepšoj mogućoj vizuri u ovo doba godine – snježni pokrivač prekrio je grad.

Prava je to atmosfera za brojna događanja Božićne priče.Tijekom trodnevne priredbe Toplićanci i njihovi gosti mogu razgledavati Mali sajam eko proizvoda i rukotvorinama kao stvorenima za originalne božićne poklone.
U predahu šetnje u kućici restorana “Bernarda” nudi se kuhano vino, bezalkoholni i onaj jači, alkoholni punč, Križevačko craft pivo, domaća pita, hrana s roštilja i vrući, šarf gulaš.
Sinoć su posjetitelje zabavljali Neven i Leo, a večeras je na redu iznova jedan duo, Mirta i Emerik.
Poslijepodne će klinci, ali i svi koji se tako osjećaju sjesti u toplo kino i pogledati predstavu “Patuljci pojma nemaju pa se Djedici hitro spremaju”.
Nedjelja je rezervirana za svima one najdraže na Topličkom Božićnom sajmu – u 15  sati stižu Motomrazovi, čija je uzajamna ljubav s djecom velika.
Kakvi bi to Motomrazovi bili bez darova, pa će iz svojih vreća na motorima slatkim poklonima darivati mališane.
Paljenjem treće adventske svijeće u 16 sati završava se službeni dio ovogodišnje “Topličke Božićne priče”.

 

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje