Povežite se s nama

Međimurje

Nada za NK Međimurje tek u proljeće

Objavljeno:

- dana

NOGOMET

Ekipa NK Međimurje jesen je završila na osmome mjestu 3. HNL Istok s 21 osvojenim bodom i za prvim BSK-om zaostaju sedam bodova.

S obzirom na dobre igre u posljednjih nekoliko kola moguće je očekivati da će na sportskom planu ekipa napredovati prema željenoj četvrtoj poziciji, koja otvara mogućnost ulaska u željenu Drugu HNL. Cilj vodstva Kluba je zadržati većinu igrača, a eventualno dovesti dva prava pojačanja u napadu i vezi. Naravno da će se za vrijeme priprema priključiti i mladi talentirani igrači škole nogometa.

Proljetni dio 3. HNL Istok počinje 3. ožujka, a Međimurje gostuje kod Koprivnice

Tijekom proteklog dijela sezone trebalo je vremena da se uigra novi sastav s talentiranim igračima poput Škvorca, Hlišća, Antonovića, Marciuša, Malenovića, Tkalčića, Conjara, Galošija i drugih. Na početku je bilo dosta grešaka te su konkurenti uspjeli napraviti bodovnu prednost, međutim, u drugom dijelu ekipa se konsolidirala i još uvijek drži priljkučak za vodećim klubovima.

Jedna od najbitnijih stvari u sljedećoj godini bit će dovršetak predstečajne nagodbe NK Međimurje, te donošenje potrebnih odluka s tim u vezi. Prema posljednjim informacijama, Uprava Kluba poduzima sve da se ove godine konačno ishodi licenca, a igrači moraju u proljeće napraviti svoj dio posla, pa će tako zajednički moći ostvariti najavljeni cilj.
Proljetni dio Prvenstva nastavlja se 3. ožujka, kada Međimurje gostuje kod trećeplasirane Koprivnice, a s pripremama igrači trenera Kristića počinju 22. siječnja 2018. godine.

Izvor:
Foto:

Međimurje

Božićni koncert Marka Tolje 16. prosinca u Prelogu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Božićni koncert u Prelogu ove će godine održati popularni Marko Tolja.

Marko Tolja jedan je od naših najboljih vokala i dobitnik brojnih glazbenih nagrada. Uz prepoznatljivi autorski pop repertoar, strastveni je zaljubljenik u swing glazbu. Program će biti ispunjen popularnim božićnim pjesmama, ali i njegovim uspješnicama.

Koncert će biti održan u četvrtak, 16. prosinca, s početkom u 19 sati. Ulaz je moguć samo uz ulaznicu, koja se može nabaviti svakog dana, od petka, 10. prosinca, u Upravi Grada Preloga, od 7 do 16 sati.

Koncert će biti održan sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te će posjet koncertu biti moguć samo sa EU digitalnom COVID potvrdom uz obvezno korištenje medicinske maske ili maske za lice.

Nastavite čitati

Međimurje

U Murskom Središću djeca se družila sa svetim Nikolom

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Murskom Središću sveti Nikola svake godine posjeti djecu u vrtićima na području grada, no ove ih je godine dočekao u prostorima Centra za kulturu „Rudar“.

U zabavljanju vrtićara pomogli su mu glumci Dječjeg gradskog kazališta Čakovec svojom kazališnom predstavom za djecu „Pobuna igračaka“.

Interaktivna predstava razveselila je mališane, a nakon predstave ih je sveti Nikola darivao slatkišima i fotografirao se s njima.

– Budući da su jaslička djeca premala za odlazak u CZK, gradonačelnik Dražen Srpak odveo je svetog Nikolu k njima kako nitno ne bi bio uskraćen za darove ovog zaštitnika djece te je tako nastavljena tradicija darivanja najmlađih – poručili su iz Murskog Središća.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje