Povežite se s nama

Život i društvo

Najbolja masaža u gradu s Vama već pet godina

Objavljeno:

- dana

AROMAVITA

Već je svima dobro poznato da je masaža najlakši put koji vodi do opuštanja i očuvanja zdravlja, a posebice u ovom ludom 21. stoljeću, kad čovjek samo juri, žuri, živi u stresu iz dana u dan te jedva lovi dah između mnogih poslovnih i obiteljskih obveza.

To sve najbolje zna stručni tim fizioterapeuta i masera u Aromaviti – najboljem salonu za masažu u Varaždinu.

Protiv stresa

Masaža je poznata otkad čovjek postoji i jedna je od najstarijih tehnika koje su se primjenjivale za liječenje i opuštanje. Za masažu ne postoje dobne granice, pa se masirati mogu djeca i bebe. Već samo lagani, nježan dodir i polaganje ruku na bolno mjesto pruža osjećaj olakšanja te potiče lučenje hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno djeluje na živčani sustav jer smiruje nervozu i razinu hormona stresa u organizmu. Njome se ublažuju i otklanjaju bolovi, pomaže u oporavku nakon operacija ili ozljeda, a kožu čini mekšom i sjajnijom. Potiče cirkulaciju, ubrzava izbacivanje štetnih tvari iz organizma, razgrađuje celulit, smanjuje potkožne masnoće i jastučaste nakupine, opušta i tonira mišiće te tijelo čini lakšim i puni ga energijom.

Radno vrijeme salona je od 11 do 21 radnim danom, a subotom od 9 do 14 sati

Sve to zasigurno su više nego dovoljni razlozi za posjet salonu za masažu Aromavita, koji je smješten na adresi Frana Kurelca 5, u blizini varaždinskog placa i Vatrogasnog doma. Sam salon i njegove usluge brojni Varaždinci već dugo poznaju, jer se salončić na toj lokaciji nalazi već pet godina, a uz prijašnje iskustvo iz Ludbrega sveukupno postoji čak osam godina. Uz usluge koje se nude u salonu postoji i mogućnost dolaska u kućne posjete.

U ovih osam godina rada stekli smo mnoge zadovoljne korisnike u Primoštenu, Zagrebu, Ludbregu, Varaždinu i okolici, a također se možemo pohvaliti s već drugom uspješnom ljetnom sezonom masaže na plaži u Primoštenu. U širokom asortimanu usluga salona možete izabrati između profesionalne medicinske masaže, relax masaže, ručne limfne drenaže, anticelulitne masaže, medicinske pedikure te masaže i njege lica s kozmetikom Juliette Armand itd. 

Uz široku ponudu salona za masažu Aromavita ističemo superpovoljni paket 5 masaža po 30 minuta za samo 220 kuna, paket 3 masaže po 1 sat za samo 300 kuna, tu su još i anticelulitni tretmani koji se, za još bolji rezultat, mogu kombinirati s našim aparatom za limfnu drenažu – body wrappingom-termo dekom.

Oxygen Therapy

Također Vam predstavljamo kozmetiku Juliette Armand i naš novi Oxygen Therapy aparat za injektiranje kisika u stanice ili inhalacije kisikom sa aromaterapeutskim pripravcima. Injektiranje kisika pomaže kod dermatitisa, alergijskih promjena na koži, rozaceje, kuperoze, akni, sivila kože, bore, proširenih pora i podočnjaka, a inhalacije kod astme i problema s gornjim i doljnjim dišnim putevima te neposredno na cijeli organizam. Uz profesionalan i individualan pristup najboljeg tima fizioterapeuta i masera, koji će Vas uvijek dočekati s osmijehom, zdravlje će Vam uvijek biti na dohvat ruke.

Sve dodatne informacije rado ćemo Vam dati na broj mobitela 091/625-25-24, također i preko Facebook stranice “Salon za masažu Aromavita” ili putem e-mail [email protected] a naručiti se možete i preko web adrese  www.izmasiraj.me.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

FOTO U V. OŠ Varaždin osmišljen je e-kutak za čitanje s pristupom e-lektiri

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Infrastrukturno obogaćeni projektima e-Škola i Škola za život te povodom proglašenja 2021. „Godinom čitanja“ od strane Vlade RH, u V. osnovnoj školi Varaždin osmišljen je e-kutak za čitanje s pristupom e-lektiri.

Učitelji informatike, u suradnji sa školskim knjižničarom, osmislili su kutak u kojem će učenici, ali i njihovi roditelji, za vrijeme odmora ili posjeta školi moći čitati e-knjige pomoću željenih medija (tablet uređaja ili mobitela).

– E-kutak za čitanje učenicima pruža velike mogućnosti izbora e-lektire uz mogućnost personalizacije sadržaja. Učenici sadržajima pristupaju pomoću svojega osobnog i jedinstvenog elektroničkog identiteta [email protected] Kutak omogućava korištenje e-knjiga putem tablet uređaja s dodanim posebnim razinama za učenike s teškoćama u čitanju te s posebnim razinama za darovite učenike. U kutku je moguće pronaći mnoštvo aktualnih sadržaja vezanih uz lektire, kulturu i umjetnost s izrekama svjetskih i hrvatskih autora. Učenici pomoću tablet uređaja ili svojih mobitela mogu učitavati QR kodove sa straničnika i plakata zalijepljenih na pano kutka te pristupiti novim izdanjima, najčitanijim knjigama i obilježavanju raznih obljetnica hrvatske književne scene – ističe Zoran Hercigonja, učitelj informatike.

Na ovaj način V. OŠ Varaždin želi potaknuti svoje učenike na čitanje, koje povećava emotivnu inteligenciju i toleranciju te razvija samosvijest, samopouzdanje i vrijednosti koje nisu uvijek vidljive, ali su dugoročno važne za kvalitetu života pojedinca i opće dobro zajednice.

– E-kutak za čitanje „u prolazu“ odijeljen je pregradama koje osiguravaju učenicima diskreciju i zadovoljno te usredotočeno posvećivanje e-knjigama, ali i epidemiološku distancu. Prije svega, ovo mjesto okupljanja učenika „u prolazu“ jako je dobar primjer kvalitetnog korištenja i organizacije slobodnog vremena u školi te potiče učenike na jedan drugačiji (fleksibilan) pristup knjigama i čitanju lektire u skladu s izazovima novog vremena. Ovim projektom želimo potaknuti razvijanje čitateljskih navika okruženi digitalnim svijetom i što više potaknuti učenike da se služe materinskim jezikom u digitalnom svijetu umjesto tuđica – poručuje učitelj Hercigonja.

Nastavite čitati

Život i društvo

Tvrtka Ferro Brant novi je “stanar” Poduzetničke zone Ljubešćica

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Općina Ljubešćica

U ponedjeljak, 22. veljače, održana je 28. sjednica Općinskog vijeća Općine Ljubešćica na kojoj je dana suglasnosti na Odluku o izboru najpovoljnije ponude za prodaju građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni Ljubešćica.

Novi „stanar“ je tvrtka FERRO BRANT d.o.o. iz Topličice, a radi se o čestici površine 5577 m2, vrijednosti zemljišta 391.784,25 kuna.

Svaki novi poduzetnik u Poduzetničkoj zoni Ljubešćica znači korak bliže ka ostvarenju rezultata EU projekta „Razvoj infrastrukture Poduzetničke zone Ljubešćica“, odnosno povećanja intenziteta aktivacije zone.

Na sjednici je prihvaćeno i Izvješće o radu načelnika za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2020. godine, a od ostalih akata posebno izvajamo Odluku o oslobađanju od obveze plaćanja komunalne naknade (I i II. tromjesečje 2021. godine) za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi obavljanju poslovne djelatnosti za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom SARS-CoV-2 .

Oslobođenje se ostvaruje na temelju Javnog poziva gospodarskim subjektima kojeg raspisuje općinski načelnik i objavljuje se na internetskoj stranici Općine (www.ljubescica.hr).

Nastavite čitati