Povežite se s nama

Ostali sportovi

Najbolji članovi Karate kluba Varaždin

Objavljeno:

- dana

SPORTSKI POTHVAT MJESECA PROSINCA

Nagradu Sportski pothvat mjeseca, za prosinac 2012. dobili su članovi Karate kluba Varaždin.

 

Nagrada Zajednice sportskih udruga grada Varaždina otišla je najzaposlenijim sportašima u prosincu prošle godine. Posebno treba izdvojiti organizaciju Karate tunrira Sveti Nikola. Turnir namijenjen učenicima, kadetima i juniorima svake godine okupi više od 400 natjecatelja iz susjedne četiri države. Mladi karatisti pod vodstvom glavnog trenera Esada Garibovića, a  ujedno i izbornika kadetske reprezentacije hrvatske pokazali su kako profesionalni rad u klubu, sa mladima može donijeti izuzetne sportske rezultate i u ova recesijska vremena.

Tako su na karate turniru Sv. Nikola prvo mjesto osvojili članovi KK Varaždin: Tara Nikolić, Robert Fejzulahu, Eugen Kanjir; drugo mjesto Elma Garibović; treća mjesta: Ivona Kanjir, Ivona Ciglar, Jana Skender, Ela Poljak, Borna Antončić.

Na međunarodnom karate turniru Karlovac Open, održanim također u prosincu prva mjesta osvojili su: Borna Antončić i Tara Niklić; druga mjesta: Josip Skender i Borna Antončić: treća mjesta: Jelena Puzak, Elma Garibović i Enes Garibović.

Na međunarodnom karate turniru Božićni kup u Zagrebu prva mjesta osvojili su: Elma Garibović i Enes Garibović; treća mjesta Borna Antončić. Lovro Rozman, Tara Nikolić, Jana Skender, Robert Fejzulahu.

Na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i malđe seniore u Poreču drugo mjesto osvojila je Elma Garibović a treće Eugen Kanjir.

Izvor:
Foto:

Ostali sportovi

U Trnovcu Bartolovečkom osnovan Stolnoteniski klub Visia

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu 7. travnja održana je skupština udruge Sportskog društva Žabnik, na kojoj je došlo do preimenovanja udruge u STK Visia Trnovec Bartolovečki.  Uz dosadašnje djelatnosti, klub će se baviti razvojem i djelovanjem masovnog i sportskog – rekreativnog stolnog tenisa i surađivati sa školama, sličnim klubovima i društvima.  Izabrana je nova predsjednica Goranka Vincek i novo rukovodstvo.

Iz novog kluba zahvaljuju se na podršci svim članovima udruge, a osobito načelniku općine Trnovec Bartolovečki, Zvonku Šamecu.

Nastavite čitati

Ostali sportovi

STK Starr u finalu HEP Superlige!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

STK Starr je i u drugom polufinalnom susretu s STK Pula slavio, ovaj puta rezultatom 4:1.

Najprije je Zeng Jia bio uvjerljiv protiv Tomislava Marakovića 3:0 (11:9, 11:3, 12:10), zatim je Nikola Horvat izgubio od Marina Runjića, iako je vodio 2:1 na kraju je bilo 2:3 (11:7, 7:11, 13:11, 10:12, 10:12). zatim Ronald Ređep dobiva Frane Runjića 3:1 (11:8, 7:11, 11:6, 11:8). U igri parova ponovo bolji varaždinski par Ređep/Zeng od F. Runjić/M. Runjić 3:0 (11:5, 11:6, 11:5) i “točku na i” stavlja Zeng Jia pobijedivši Marina Runjića 3:1 (9:11, 11:6, 11:5, 11:8).

Slijedi repriza prošlogodišnjeg finala s ekipom STK Libertas Marinkolor. Prošle godine su Dubrovčani slavili u tri susreta, a ove godine Varaždinci žele i mogu uzvratiti. U finalu STK Starr nastupit će u punom sastavu, ekipi će se pridružiti i Tan Ruiwu, Kinez s hrvatskom putovnicom koji se sprema u Kini za finalnu seriju. Ovo je je za STK Starr vrhunac i cilj sezone koji su si postavili još jesenas. Osvajanje naslova prvaka Hrvatske za STK Satrr bi značio veliki korak naprijed i najvjerojatnije ulazak u prvih 16 klubova Europe te nastup u Ligi prvaka. Kako je veliki ulog u igri, u klubu ozbiljno prilaze završnim pripremama kako ih ništa ne bi iznenadilo u pohodu na titulu najboljih. Nakon što je ženski sastav ušao u Superligu, sljedeće sezone STK Starr bit će vodeći vrhunski stolnoteniski klub u Hrvatskoj. Takav golemi uspjeh zasigurno će prepoznati i lokalna uprava te sponzori i partneri koji podupiru vrhunske rezultate kako u radu s najmlađima tako i u seniorskom sastavu.
Prvi finalni susret igra se u Varaždinu 17. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje