Povežite se s nama

Život i društvo

Najljepše na danu vjenčanja

Objavljeno:

- dana

High care centar Salus i frizerski salon Gloss zajedno za najvažniji dan u životu

Zasjati punim sjajem na vjenčanju san je svake mladenke. Da to postane stvarnost pobrinut će se već uigrani tim: frizerski salon Gloss i High care centar Salus iz Varaždina, koji se i ove godine predstavio na Danima vjenčanja u Areni Varaždin.

Uredite se na vrijeme

Profesionalni tim varaždinskoga specijaliziranog salona za ljepotu i njegu tijela HCC Salus u ugodnom i opuštajućem ambijentu kroz razne tretmane pripremit će vas za najvažniji dan vašeg života: od uređenja noktiju, masaže, solarija do ugradnje umjetnih trepavica, šminkanja i trajne šminke, koja je odlično rješenje upravo za mladenke.
– Zahvaljujući trajnoj šminci mladenke će zablistati na dan vjenčanja, ali i nakon njega – rekla je Tanja Vručina, vlasnica HCC Salus, koji u ponudi ima niz specijalnih tretmana za njegu lica i tijela, manikuru i pedikuru, a u HCC Salus možete se brzo i djelotvorno riješiti i svih neželjenih dlačica kroz egipatsku depilaciju, odnosno depilaciju šećernom pastom, depilaciju voskom te trajnu depilaciju SPL tehnologijom.
 

HCC SALUS
Ulica Miroslava Krleže 48
Varaždin (iznad ljekarne Salus)
Tel. 042/206-777 
ili 099/206-7770
www.hccsalus.hr
Facebook (facebook grupa: High Centar Salus).

Najljepša frizura

Nakon što ste doveli u red lice i tijelo, vrijeme je da se prepustite profesionalnom stručnom timu frizera iz poznatoga varaždinskoga frizerskog salona Gloss, koji ove godine slavi 10 godina rada. Vlasnica ovoga frizerskog salona Marijana Gregurić svojim iskustvom i znanjem pomoći će vam da izaberete najljepšu vjenčanu frizuru, ali i make-up. Svojim klijentima nudi individualan pristup zasnovan na kvaliteti pružene usluge i zadovoljstva klijenata, a iskustvo neprestano obogaćuje sudjelovanjem na raznim natjecanjima ljepote i revijama.

FRIZERSKI SALON GLOSS
Ulica Ive Režeka 4
Varaždin
Tel. 042/200-420
Mob. 091/3200-420
Radno vrijeme:
Pon, sri, pet: 12 – 19 sati
Uto, čet: 9 – 16 sati
Sub: 8 – 14 sati 

Izvor:
Foto: Ivan Agnezović

Život i društvo

FOI u Varaždinu 25. travnja otvara svoja vrata maturantima i posjetiteljima

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U sklopu ovogodišnje nacionalne manifestacije Festival znanosti, u četvrtak, 25. travnja 2024. od 12:00 do 14:00 sati na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu (Pavlinska 2), sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, održat će se Dan otvorenih vrata namijenjen maturantima te široj zainteresiranoj javnosti.

Cilj Dana otvorenih vrata je upoznati učenike završnih razreda srednjih škola (prvenstveno 3. i 4. razreda), a potencijalno i naše buduće studente sa studijskim programima FOI-ja, koje maturanti mogu upisati nakon što polože ispite državne mature. Prijave za događaj otvorene su OVDJE.

Želja nam je pokazati učenicima i našim budućim studentima kako izgleda jedan uobičajeni dan FOI studenta. Program će započeti sastankom ispred zgrade Fakulteta, a nastavit će se uvodnom prezentacijom studijskih programa FOI-ja, koji se mogu upisati u Varaždinu, Zagrebu ili Sisku. Učenici će saznati sve potrebne informacije o uvjetima za upis, o stručnoj praksi, studentskoj razmjeni i mnogim drugim specifičnostima koje Fakultet organizacije i informatike čine jedinstvenim, ali i o mnogim izvannastavnim aktivnostima u koje će se kao FOI studenti/ce moći uključiti te tako proširiti svoje vidike i kreativnost te steći iskustva koja im kasnije mogu pomoći kod zapošljavanja ili pokretanja vlastitog poduzetničkog pothvata.

PROGRAM:

12:00 – uvodna prezentacija studijskih programa i informacije o prednostima studiranja na FOI-ju

12:30 – panel sa studentima na temu ‘Zašto je FOI moj odabir?’

13:00 – obilazak FOI 1 uz ‘gadget show’ stanice, Knjižnicu FOI i Student HUB

13:45 – obilazak FOI 3 (opcionalno)

Za dodatne informacije zainteresirani mogu kontaktirati FOI na [email protected] ili na broj telefona 042/390 881.

*Grupne dolaske (više od 10 osoba) potrebno je najaviti mailom. Prijave su otvorene do 24. travnja 2024.

Vidimo se Danu otvorenih vrata!

Nastavite čitati

Život i društvo

Povorka Jure Zelenog u nedjelju u naseljima Općine Maruševec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

KUD “Klaruš” Maruševec u nedjelju, 21. travnja, organizira povorku Jure Zelenog.

Ova lijepa tradicija počinje u 10:45 kod Etno kuće u Čalincu kićenjem Jure Zelenog. Točno u podne dolaze u crkvu u Maruševcu, a nakon toga povorka nastavlja svoj put od Brodarovca, kroz Novake i svoj cilj ima na tamošnjem malonogometnom igralištu.

– Pozivamo vas da okitite lese i pridružite se povorci. Nije Jura saki dan, već na leto jedan dan! – poručili su organizatori.

Manifestaciju podupire Općina Maruševec.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje