VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex
VIS_Promotex

Najposebnije maškare na ovim prostorima održat će se u organizaciji Cross lige Čevo, a uz potporu TZ Grada Novog Marofa, u nedjelju, 16. veljače, s početkom u 10 sati.

Čevo je vrh na 562 metara, nadomak Novog Marofa koje se posljednjih godina, baš zbog populacije rekreativnih aktivnosti, prometnulo u važnu točku rekreativnog turizma ovog kraja. Velik broj trkača, ali i šetača i planinara pohodi vrh, uskom, šumskom stazom te je to jedini način dolaska na cilj.

I stoga je to poseban doživljaj. Na samom vrhu nalazi se prekrasan vidikovac i malo odmorište gdje će maškare odmoriti i proveseliti se uz glazbu, krafne i okrjepu. Dolina Bednje podno Čeva nudi prekrasan pogled na dvorce Bela I i Bela II, a oni hrabriji mogu nastaviti i do ostataka Puste Bele, gdje je, kako legenda kaže, nakon povratka iz križarskih ratova odmarao i engleski kralj – Richard Lavljeg srca.

Nakon svih napora, organizatori preporučaju zastati i osvježiti se na izvoru vode u Belskom dolu i okrijepiti se u obližnjim kafićima.

– Ako želite doživjeti maškare na sasvim drugačiji način, dođite na “Maškare na Čevu”. Vrijedna ekipa zaljubljenika u sport, rekreaciju, prirodu, ali i dobru zabavu i ove je godine pripremila ovo veselo druženje. Na Čevo trčite, hodajte, letite ili što već odaberete. Nije važno, sve dok se zabavljate. Na vrhu vas čeka bogata okrjepa, ples i pjesma, a kad se spustite natrag do Bednje, možda se i okupate. Ako vi nećete, organizatori zasigurno hoće – poziv je organizatora.

Komentari

Komentara

loading...