Povežite se s nama

Život i društvo

Najveće otkriće 21. stoljeća za zdravlje

Objavljeno:

- dana

ASEA redox molekule

ASEA redox molekule djeluju  na staničnom nivou. U našem tijelu, prema znanstvanim istraživanjima, ima oko 75 biliona stanica. Čovjek, kao takav, rađa se, živi i umire na staničnom nivou. Stanica je savršeni stroj unutar našeg tijela, koji proizvodi vlastitu energiju, održava, popravlja i zamjenjuje dijelove kada je potrebno.

Međutim, moderan način života prijeti zdravlju naših stanica! Dodavanjem u prehranu suplementa ili hrane s većom količinom antioksidansa, naše tijelo, zbog male količine redox signalnih molekula, neće biti sposobno prepoznati kao unešene antioksidanse, jer je zaokupljeno obavljanjem osnovnih funkcija preživljavanja. Jer, unijeti ne znači primiti!

Povećanje broja uravnoteženih redox signalnih molekula, osim utjecaja na procese preživljavanja, signalizira tijelu što treba učiniti s unešenim antioksidantima (točnije, aktivirati ih).

Povećanjem broja uravnoteženih redox signalnih molekula, zdrave stanice imaju sposobnost lakše se obraniti od infekcija, toksina i stresa, jer redox signalne molekule pomažu nadopunu i aktivaciju prirodnih antioksidanata koji već postoje u stanicama (Glutation, Katalaza, SOD) i podižu njihovu učinkovitost do 500 %, tvoreći štit oko najvažnijih dijelova stanice, kao što je npr. DNA. 

Neučinkovitost Glutationa povezana je s više od 70 kroničnih bolesti kao što su: dijabetes, rak, visoki tlak, astma, alergije, bolesti štitnjače, psorijaza, dermatitis i dr.
Bez prirodnog načina za povećanje proizvodnje redox signalnih molekula u našim stanicama osuđeni smo na borbu sa zdravstvenim tegobama i starenjem.
ASEA je jedini proizvod kojim unosimo uravnoteženi temelj koji svaka osoba na Zemlji MORA imati i koji je od vitalnog značaja da stanični mehanizmi ozdravljenja i imunološki sustav funkcioniraju na svojoj optimalnoj razini!

Kako starimo, proces samoozdravljenja postaje manje učinkovit. Stanice i tkiva koja pretrpe oštećenja ne obnavljaju se i ne zamjenjuju djelotvorno.
Povećanjem količine uravnotežene mješavine redox signalnih molekula povećava se i sposobnost stanica i tkiva za obranu, popravak i zamjenu.

Inače, znanost zna za redox signalne molekule više od 20 godina. Nakon niza istraživanja, američki znanstvenici, na čelu s dr. Garryjem Samuelsonom uspjeli su nemoguće: stabilizirati te molekule izvan ljudskog tijela. Molekule su dobivene trofaznim procesom promjene strukture atoma nekontaminirane slane vode. Znajući da se naše tijelo, odnosno stanice, sastoje od slane vode, ASEU tijelo prepoznaje kao vlastitu tekućinu, što ukazuje da proizvod nije toksičan i nemoguće se predozirati se istim.

ASEA je, koliko vam god to zvučalo nestvarno, proizvod koji se već smatra većim otkrićem od penicilina u medicini.

Više informacija o ovom proizvodu na: www.cro.teamasea.com i mob: 098/749-188.

Izvor:
Foto:

Život i društvo

Varaždin: na svetkovinu Tijelova Presveti Oltarski Sakrament bit će trajno izložen na čašćenje

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na svetkovinu Tijelova u četvrtak, 8. lipnja, Presveti Oltarski Sakrament bit će trajno izložen na čašćenje u kapeli TEK-a u Uršulinskoj ulici 1. u Varaždinu, izvjestili su iz Varaždinske biskupije.

U kapelici će na Tijelovo varaždinski biskup Bože Radoš u 19.30 sati predslaviti svetu misu, nakon čega će Presveti Oltarski Sakramenat biti izložen za trajno klanjanje.

Na toj svetoj misi zbog ograničenosti prostora sudjelovat će samo koordinatori trajnog euharistijskog klanjanja.

Nastavite čitati

Život i društvo

Grad Varaždin s 37.000 eura sufinancira servisiranje i kupnju 500 novih bicikala

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Grad Varaždin objavio je Javni poziv serviserima/prodavačima bicikala za sudjelovanje u provođenju mjera poticaja servisiranja i kupnje bicikala u 2023. godini.

Predmet ovog Javnog poziva je prikupljanje ponuda zainteresiranih servisera/prodavača bicikala za sudjelovanje u provođenju mjera poticaja servisiranja i kupnje bicikala.

Grad Varaždin će u 2023. godini sufinancirati servisiranje starog bicikla s 50% troškova servisa, odnosno maksimalno do 30,00 eura po korisniku, za što je osigurano ukupno 15.000,00 eura u Proračuna Grada Varaždina za 2023. godinu (ukupno 500 bicikala).

Mjera servisiranja starih bicikala provodit će se od 1. srpnja 2023. godine do 1. rujna 2023. godine.

Također, za kupnju novog bicikla s 45,00 eura po korisniku za što je osigurano 22.500,00 eura u Proračunu Grada Varaždina za 2023. godinu (ukupno 500 bicikala).

Mjera sufinanciranja kupnje novog bicikla provodit će se od 1. srpnja 2023. godine do 1. studenog 2023. godine.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje