Povežite se s nama

Zabava & Stil

Nakon kraćeg izbivanja koncert i novi album Ivice Pepelka

Objavljeno:

- dana

Ivica Pepelko, najpoznatiji kantautor kajkavske popevke, ili kako ga mediji i publika nazivaju – legendom kajkavske popevke, ovu godinu započinje novim albumom: „Svatko ima život jedan“, u nakladi Croatia Recordsa.

Sadržaj albuma primjeren je aktualnom vremenu, protkan veselim temama, ljubavnim sadržajima i domoljubljem, koje  ovaj kantautor njeguje i kao jedan od sudionika Domovinskog rata.

Osobito je poznata i popularna njegova pjesma „Rane 90-te“. Promociju  novog albuma, Pepelko će održati  u nedjelju, 29. siječnja, s početkom  u 19.30 sati, u velikoj dvorani Studentskog centra u Savskoj u Zagrebu, pod nazivom: „Ivica Pepelko i prijatelji“!

Uz popularnog glazbenika, nastupiti će i: Gordana Ivanjek – Tušek, Gabriela Hrženjak, Nikolina Fišter i Mirjana Barec. Sa svojim orkestrom, soliste će pratiti maestro Darko Berović. Kako je najavljeno, nije isključeno još poneko iznenađenje.

Sve u svemu,  ljubitelji glazbe Ivice Pepelka, nakon kraćeg izbivanja, zbog pandemije, konačno će doći na svoje. Ulaznice se mogu kupiti na Eventimu-u i Ulaznice. Hr.

Zabava & Stil

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela “Kurentskim skokom”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga maškara Petrjaski kurent fašničko je vrijeme počela manifestacijom “Kurentski skok” koja se održala u četvrtak, 2. veljače.

“Fašnik u Petrijancu” na rasporedu je u subotu, 11. veljače, a početak je u 15 sati. Povorka će krenuti ove godine ispred doma u Družbincu, preko Ulice Zrinski i Frankopana do restorana 4M, a nakon toga Ulicom Vladimira Nazora do OŠ Petrijanec, gdje posjetitelje očekuje šator i zabava.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Kurentskim skokom započet će obilježavanje Fašnika u Petrijancu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ispred Društvenog doma u Petrijancu u četvrtak, 2. veljače, s početkom u 19 sati, održati će se manifestacija “Kurentski skok”, koja će najaviti početak fašničkih dana.

Manifestaciju će održati Udruga maškara Petrjaski kurent.

Osim “Kurentskog skoka” 11. veljače u Petrijancu održat će se i tradicionalna manifestacija “Fašnik u Petrijancu”. Povorka za fašnik krenuti će ove godine ispred doma u Družbincu (Dravska ulica, Družbinec) preko Ulice Zrinskih i Frankopana do restorana 4M, a nakon toga ulicom Vladimira Nazora do OŠ Petrijanec, gdje sve očekuje šator i zabava.

Mještani će imati priliku i ove godine vidjeti te uživati u fašničkim ludorijama i kreativnim kostimima.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje